Γιορτάζουμε τα 40 χρόνια και σας προσφέρουμε επώνυμες μπαγκαζιέρες σε super τιμές!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 07:54 Γιορτάζουμε τα 40 χρόνια και σας προσφέρουμε επώνυμες μπαγκαζιέρες σε super τιμές!!!

Ελάτε στο μεγάλο τριήμερο event που θα γίνει στο κατάστημά μας τέλος Ιουνίου και κερδίστε πλούσια δώρα !!!

Το κατάστημα στα αξεσουάρ αυτοκινήτων της οδού Παπαποστόλου, «AUTO EXTRA SAVVAS», που έχει γράψει ιστορία στη Λαμία και τη Φθιώτιδα στο χώρο του αυτοκινήτου, γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του με εκπληκτικές προσφορές, που ήδη έχουν ξεκινήσει, ενώ ετοιμάζει και ένα τριήμερο event για να σας πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια με προσφορές, δώρα και εκπλήξεις.

Οι μεγάλες προσφορές για τα γενέθλια των 40 χρόνων ξεκίνησαν με τις εξαιρετικές μπαγκαζιέρες "Modula" Ιταλίας με super τιμές!!!

Σας καλούμε για να γνωρίσετε τις νέες μας υπηρεσίες στην αντικατάσταση του παλιού σας ουρανού ή των καπλαμάδων. Ακόμη στο «AUTO EXTRA SAVVAS» φτιάχνουμε τιμόνια, φούσκες, καθίσματα, όλα χειροποίητα από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Επίσης εδω θα βρείτε και όλα τα καινούρια προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, όπως και τα κεραμικά προϊόντα!

Έλα στο μεγάλο event και κέρδισε

Το «AUTO EXTRA SAVVAS» με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας ετοιμάζει ένα μεγάλο event, που θα γίνει 28, 29 και 30 Ιουνίου 2018, όπου θα έχουμε την άφιξη νέων Ιταλικών προϊόντων με εκπληκτικές προσφορές όπως: Με την αγορά της κουκούλας και των καλυμμάτων στην τιμή των 99€ παίρνετε ΔΩΡΟ και άλλα 8 προϊόντα !!!

Επίσης οι 50 πρώτοι θα μπουν στην κλήρωση για 2 μπαγκαζιέρες Modula αξίας 250€.

Περισσότερα για το μεγάλο event, που θα γίνει τέλος Ιουνίου, σε επόμενη ανάρτηση. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλεστε στο 6943501801.

«AUTO EXTRA SAVVAS»
Παπαποστόλου 57-61, Λαμία (κοντά στα ΕΛ.ΤΑ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές από το «AUTO EXTRA SAVVAS»
Παπαποστόλου 57-61, Λαμία (κοντά στα ΕΛ.ΤΑ)
Τηλ: 6943501801

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση