Κώστας Στεφανής: Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 16:25 Κώστας Στεφανής: Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς από τον δημιουργό του θρυλικού Traction…

Ο χαρισματικός Κώστας Στεφανής, ο παρουσιαστής της μακροβιότερης τηλεοπτικής εκπομπής αυτοκινήτου (Traction), ένα όνομα συνώνυμο με την αυτοκίνηση, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/5) στη Λαμία, καλεσμένος του 3ου Γυμνασίου Λαμίας (Μουστάκειο), προκειμένου να μιλήσει για οδηγική συμπεριφορά.

Χειμαρρώδης, με πολλές εμπειρίες στην πλάτη του, μίλησε στα παιδιά του σχολείου στο πλαίσιο της εβδομάδας για την κυκλοφοριακή αγωγή, προσφέροντας τα δικά του βιώματα, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη και πιο υπεύθυνη γενιά οδηγών. «Αν θέλουμε να ελπίζουμε ότι σε αυτή τη χώρα θα αλλάξει κάτι, πρώτα από όλα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι…», ήταν μία από τις συμβουλές του, καταθέτοντας πολλά από τα «κουσούρια» των Ελλήνων οδηγών.

Τον κ. Στεφανή υποδέχτηκε ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ιωάννης Δάφνας και οι καθηγητές του σχολείου, ενώ θερμή ήταν και η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι μαθητές που άκουσαν με προσοχή, διατυπώνοντας και τα δικά τους ερωτήματα..

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του Κώστα Στεφανή στο 3ο Γυμνάσιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση