Το Service Τσόγκας εκπαιδεύει την 7η ΕΜΑΚ αναφορικά με τα συστήματα LPG-CNG!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 08:16 Το Service Τσόγκας εκπαιδεύει την 7η ΕΜΑΚ  αναφορικά με τα συστήματα LPG-CNG!

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πυροσβέστες όταν επεμβαίνουν σε τροχαία που εμπλέκονται αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο και φυσικό αέριο κίνησης.

Το Gas Service Τσόγκας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ,ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της 7ης Εμάκ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποιώντας - εντελώς δωρεάν - εκπαιδευτικό σεμινάριο με στόχο την επιμόρφωση του Σώματος σχετικά με τη δομή και την λειτουργία των συστημάτων αεριοκίνησης (Υγραέριο & Φυσικό Αέριο).

Η ενημέρωση έγινε σχετικά με το πώς θα πρέπει να προσεγγίζουν, σε περίπτωση τροχαίου, οχήματα που έχουν μετατρέψει το καύσιμο κίνησης σε υγραέριο και φυσικό αέριο.

Το Gas Service Τσόγκας είναι το πρώτο συνεργείο που τοποθέτησε συσκευή φυσικού αερίου CNG, για το οποίο διαθέτει πιστοποίηση από την TUV Austria Hellas, όπως και για την εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου LPG και προσέφερε τις γνώσεις του στην υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Είμαστε στη διάθεση όλων των αρχών προκειμένου να ενημερώσουμε σε θέματα ασφαλείας και πρόληψης σχετικά με την υγρεαεριοκίνηση και την κίνηση με φυσικό αέριο..», λέει στο LamiaReport ο επικεφαλής του συνεργείου Διονύσης Τσόγκας για να συμπληρώσει για την τεράστια οικονομία, και το πόσο πιο φιλικά είναι με το περιβάλλον, σε σχέση με τα συνηθισμένα καύσιμα βενζίνη - πετρέλαιο που χρησιμοποιούνται ευρέως.

Για τη σημερινή εμπειρία του ίδιου και των ανδρών του, μίλησε στην κάμερα του LamiaReport ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος Αντώνης Μίχας:

Δείτε φωτογραφίες από την ενημερωτική συνάντηση.

Η ευχαριστήρια επιστολή της 7ης ΕΜΑΚ

Διονύσης Τσόγκας
Technical cars  Service Τσόγκας
phone: 22310-31440  m: 6978486 353 
address: 1o ΧΛΜ ΛΑΜΙΑΣ-ΦΡΑΝΤΖΗ 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση