Αυτό είναι το νέο αγωνιστικό που θα τρέξει ο Χρυσόστομος Καρέλλης στο Ακρόπολις!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 09:00 Αυτό είναι το νέο αγωνιστικό που θα τρέξει ο Χρυσόστομος Καρέλλης στο Ακρόπολις!

Στην όμορφη Παύλιανη και στο "Καταφύγιο Οίτης" ο Χρυσόστομος Καρέλλης και η Citroen παρουσίασαν το αγωνιστικό DS3 R3 Max, με το οποίο θα λάβει μέρος στο φετινό "ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις".

Το εντυπωσιακό νέο απόκτημα του Λαμιώτη επιχειρηματία και οδηγού αγώνων είναι ένα Citroen DS3 R3 Max με μοτέρ 1,6Lt turbocharger με 234 ίππους και 430Nm ροπής. Έχει 6-τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με επιλογείς στο τιμόνι. Και ζυγίζει μόλις 1080 κιλά χωρίς τον οδηγό!

Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα και με χαλαρή διάθεση ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Citroen Hellas, Γιάννης Καραβάς μίλησαν στους εκπροσωπους του τύπου για το Citroen DS3 R3 Max, το Ράλι Ακρόπολις, την στήριξη της Citroen και γενικά τον θεσμό του αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η βόλτα που απόλαυσαν οι δημοσιογράφοι με το φανταστικό DS3 με οδηγό φυσικά τον Χρυσόστομο!

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του αγωνιστικού DS3 R3 Max

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση