Λαμία: Το νέο Online Φαρμακείο της πόλης είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 07:34 Λαμία: Το νέο Online Φαρμακείο της πόλης είναι γεγονός!

Οι καλύτερες προσφορές και η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης, βρίσκονται τώρα ακόμα πιο κοντά σου με ένα μόνο κλικ...

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των «Συστεγασμένων Φαρμακείων Ιωάννα Ζηκίδη - Φωτεινή Καρμίρη» είναι πλέον γεγονός και είναι έτοιμο να καλύψει και τις πιο απαιτητικές σου ανάγκες!

«Η ίδρυση του φυσικού μας καταστήματος έγινε το 1983 στην πόλη της Λαμίας. Το δυνατό σημείο μας ήταν ανέκαθεν η διαπροσωπική επαφή και η εξατομικευμένη φροντίδα των πελατών μας, όμως φιλοδοξούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής. Με μια ήδη δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το 2018 τολμάμε και κάνουμε το άλμα στο μέλλον με το ανανεωμένο και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημά μας www.pharmacyqueen.gr »

Στο Pharmacyqueen.gr, το νέο e-shop των «Συστεγασμένων Φαρμακείων Ιωάννα Ζηκίδη - Φωτεινή Καρμίρη» , θα βρεις τα πιο hot brands της αγοράς και σε αποκλειστικότητα όλα τα προϊόντα της επαναστατικής εταιρείας στον χώρο της ομορφιάς Natura Siberica.

Ανοιξιάτικες ιδέες και προσφορές σε πολλά επώνυμα προϊόντα, θα καλύψουν όλες σου τις ανάγκες.

Στο Pharmacyqueen.gr θα βρεις ακόμη όλες τις μάρκες αντηλιακών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όπως μας ανέφερε και η ομάδα των «Συστεγασμένων Φαρμακείων Ιωάννα Ζηκίδη - Φωτεινή Καρμίρη»: «Στόχος μας είναι το PharmacyQueen να είναι η πρώτη επιλογή σας στις διαδικτυακές αναζητήσεις σας όσον αφορά το πιο δραστικό συμπλήρωμα διατροφής, το πιο υγιεινό βρεφικό γάλα για το μωράκι σας, το βιολογικό ή το πιο φυσικό καλλυντικό για την επιδερμίδα σας. Και όλα αυτά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.»

Για να απολαύσεις και εσύ τις μοναδικές προσφορές εύκολα και άμεσα, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τώρα το νέο e-shop Pharmacyqueen.gr


E-shop: www.pharmacyqueen.gr

Facebook: Συστεγασμένα Φαρμακεία Ιωάννα Ζηκίδη - Φωτεινή Καρμίρη

Instagram: pharmacyqueen.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση