Δωρεάν καλοκαιρινός Έλεγχος 20 Σημείων από την Citroën!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 19:03 Δωρεάν καλοκαιρινός Έλεγχος 20 Σημείων από την Citroën!

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διαδρομές και μείνετε ασφαλείς με τον Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο CITROËN

Για να είστε σίγουροι ότι το Citroen σας είναι 100% έτοιμο για το καλοκαίρι, θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν ένα έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου σας.

Θα ελέγξουμε τα φρένα, τους τροχούς, τον φωτισμό, την διεύθυνση, την ανάρτηση, την εξάτμιση, την μπαταρία.

Θα συμπληρώσουμε εάν είναι απαραίτητο όλες τις στάθμες των υγρών όπως  ( λάδια, αντιψυκτικό, υγρά φρένων, υδραυλικού τιμονιού) και μέχρι 500ml συνολικά.

Μετά την ολοκλήρωση του καλοκαιρινού ελέγχου θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ποιότητος Citroen!

Κάντε κλικ στο online booking και κλείστε σήμερα κιόλας, ένα ραντεβού σε οποιονδήποτε επίσημο επισκευαστή του δικτύου της Citroen, για να πραγματοποιήσετε ένα Δωρεάν Καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων στο αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον επωφεληθείτε των Καλοκαιρινών προσφορών σε  ανταλλακτικά ζωτικής  σημασίας για το αυτοκίνητό σας, κερδίζοντας έκπτωση 25%  σε:

  • Τακάκια και Δίσκους φρένων,
  • Ιμάντα χρονισμού,
  • Σετ Αμορτισέρ,
  • Σετ Συμπλέκτη
  • Ελαστικά Michelin
Group Karellis: Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Cintroen για την Φθιώτιδα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνα: 22310 23563, 43341, 47535 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της Citroen.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση