Επιτυχημένο το σεμινάριο GrowYourBusiness- Digital Training της Cosmote στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 23:30 Επιτυχημένο το σεμινάριο GrowYourBusiness- Digital Training της Cosmote στη Λαμία

Στο βιοκλιματικό κτίριο της ΔΕΥΑΛ με οικοδεσπότη τον Δήμο Λαμιέων.

Η Λαμία, ήταν ο τελευταίος σταθμός για τα σεμινάρια #GrowYourBusiness - Digital Training, που πραγματοποίησε η Cosmote σε δέκα πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στο αμφιθέατρο του βιοκλιματικού κτιρίου της ΔΕΥΑΛ συγκεντρώθηκαν πολλοί επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής μας, ζητώντας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχει η ψηφιακή εποχή για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Συγχρόνως είχαν την ευκαιρία «να ανακαλύψουν τον κόσμο των social media και να εξοικειωθούν με τα νέα τεχνολογικά εργαλεία».

Για την πρωτοπορία της Λαμίας και της ΔΕΥΑΛ σε θέματα τεχνολογίας μίλησαν στο LamiaReport ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, αλλά και η B2B Marketing Senior Manager το Ομίλου ΟΤΕ, Διονυσία Μάρκου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση