Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πλήρωση 3 (τριών) θέσεων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 09:15 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πλήρωση 3 (τριών) θέσεων

Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση 3 (τριών)
θέσεων στο πρόγραμμα με τίτλο :

«Κέντρα Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας, λειτουργώντας ως δικαιούχος της εγκεκριμένης Πράξης «ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΜΕΑ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002632 στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ άτομα με αναπηρία (στο εξής καλούμενοι «ωφελούμενοι), γονείς, κηδεμόνες και δικαστικούς συμπαραστάτης να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή υπηρεσιών διημέρευσης – ημερήσιας φροντίδας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τριών (03) ωφελούμενων που βρίσκονται εντός Π.Ε. Φθιώτιδας, για Είκοσι Έξι (26) μήνες, στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης & ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας που λειτουργεί, στην Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν ιδιοχείρως η ταχυδρομικώς η μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας που λειτουργεί, στην Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία, από 14/06/2018 μέχρι τις 22/06/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιοδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες, δεν κα αξιολογούνται και κα επιστρέφονται.
 

Ολόκληρη η πρόσκληση μετά απαιτούμενα έγγραφα για την υποβολή της αίτησης διατίθενται στην ιστοσελίδα του Φορέα www.amea-lamia.gr και στα γραφεία του Συλλόγου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία.

Η πράξη «ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΜΕΑ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002632 εγκρίθηκε με την 3519-8/8/2017 απόφαση ΕΤΔ ΕΠ Στερεάς Ελλάδας και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας 10 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας –ΕΚΣ», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ      Αρ. Πρωτ. 78
ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία     Λαμία. 13/06/2018
ΤΚ. 35100
Πληροφορίες:
Μανουκαε Γεώργιοε (υπεύθυνος έργου)
Τηλέφωνα : 2231030326 2231066623
Fax : 2231067709
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η ΠΡΑΞΗ ΣΥΓΧΡΗΤΑΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΝ ΕΤΡΩΠΑIΚΗ ΕΝΩΣΗ
(Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)
O Νόμιμος Εκπρόσωπος
Μίχος Λεωνίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση