Διπλό κέρδος με 2go Gifts! Εσύ το είδες?

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 10:36 Διπλό κέρδος με 2go Gifts! Εσύ το είδες?

Το Pharmacy2go το γνωρίζετε όλοι. Ένα από τα πιο σύγχρονα και πρωτοπόρα online φαρμακεία στην Ελλάδα, το οποίο είναι κοντά μας από τις αρχές του 2012!

Στο Pharmacy2go μπορείς να κάνεις τις αγορές σου, με δυνατότητα επιλογής σε πάνω από 400 εταιρείες και πάνω από 9000 αγαπημένα προϊόντα. Το πιο ωραίο? Με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αυθημερόν παράδοσης εντός Λαμίας ή και παραλαβής τους από το Φαρμακείο στην οδό Ροζάκη Αγγελή 22 & Καλύβα Μπακογιάννη!

Πλέον όμως, μας παρουσιάζει κάτι εντελώς διαφορετικό! To 2go Gifts… ένα ειδικό section στην κεντρική σελίδα του, που «τα βλέπεις όλα διπλά»! Και τι εννοούμε με αυτό? Πέραν από τις πολύ δελεαστικές εκπτώσεις του, εκπληρώνοντας κάποια κριτήρια ανά παραγγελία μπορείτε να πάρετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Super δώρα που μπορεί να είναι μέχρι και ολόκληρα προϊόντα!

Πως θα σας φαινόταν πχ αν έκανες κλικ εδώ και αγοράζοντας 2 αντηλιακά Apivita πέραν από την έκπτωση 40% παίρνατε ΔΩΡΟ και ένα Apivita AfterSun σε κανονικό μέγεθος? Τρομερό ε? Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμα από τις δεκάδες προσφορές που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στο 2go Gifts του Pharmacy2go.  

Επίσης το Pharmacy2go σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από μεγάλους διαγωνισμούς που διεξάγει τόσο στο eShop όσο και στη σελίδα του στο Facebook να κερδίσετε μεγάλα δώρα, όπως ταξίδια, ολοκληρωμένα σετ προϊόντων και πολλά ακόμα!

Πριν λίγες ημέρες ένα τυχερό ζευγάρι κέρδισε ένα 3ήμερο σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του εντελώς δωρεάν! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν γιατί οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση