Ράχες: Τι θα συμβεί στο NISI Πολυχώρος αυτό το 3ήμερο;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 14:12 Ράχες: Τι θα συμβεί στο NISI Πολυχώρος αυτό το 3ήμερο;

6 + 1 λόγοι για να "αποδράσετε", μόλις 30 λεπτά από τη Λαμία!

Ένα δυνατό καλοκαιρινό Zumba Party

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 21:30 Χορεύουμε ZUMBA για καλό σκοπό!

Βάλτε φόρμες και αθλητικά και ετοιμαστείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στο ZUMBA CHARITY PARTY, για το Ορφανοτροφείο θηλέων Λαμίας.

Η Νατάσα Αλεξάνδρου από τη Λάρισα στήνει μια γιορτή γεμάτη χορό, γυμναστική και χαμόγελο καλώντας μας να χορέψουμε μαζί τους με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου θηλέων Λαμίας. Πετσέτα, νερό, θετική ενέργεια και χαμόγελο καθώς και τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τη στήριξη του ορφανοτροφείου είναι ό,τι χρειάζεται να φέρετε μαζί σας! Ελάτε να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο βράδυ Fun & Fitness.

Είσοδος δωρεάν

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/403122266858823/?ti=cl

Μια μοναδική Mexican Fiesta

Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 21.00 το ΝΙSΙ μας ταξιδεύει στο Μεξικό! Θα δοκιμάσουμε γεύσεις πικάντικες και ιδιαίτερες - όπως Fajitas, Tacos & Enchiladas -που συνδυάζονται υπέροχα με δροσερά κοκτέιλ – και θα διασκεδάσουμε με latin μουσικές σαν να βρισκόμαστε σε κάποια γειτονιά του Μεξικό φορώντας τα sobreros μας!

Δεν θα ξεχάσουμε να παραγγείλουμε τα home made churros μεσοκολάτα για το τέλος!

Ζήστε κι εσείς την εμπειρία! Viva Mexico!

Κρατήσεις: 22380 31809

Περισσότερα:https://www.facebook.com/events/2501504409875490/?ti=cl

Beach volley: NISI OPEN 2018

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 11.00 έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 19.00 το NISI OPEN 2018 είναι ο επόμενος σταθμός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley Ανδρών Γυναικών και θα μπορούμε όλοι να απολαύσουμε τις καλύτερες ελληνικές ομάδες Beach Volley να μάχονται για την κατάκτησητης πρώτης θέσης.

Είσοδος δωρεάν

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/1994240344224302/?ti=cl

1o Social Detox Biorganic camp

Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 21.00 Το Φθιασόραμα πάει NISI για καλό σκοπό! Δοκιμάζουμε και γνωρίζουμε τα φυτικά προϊόντα της εταιρείας σε μια βραδιά γνωριμίας και γευσιγνωσίας. Η ενέργεια πραγματοποιείται για την ενίσχυση τοπικών ιδρυμάτων.

Είσοδος δωρεάν

 

Ο πολιτιστικός σύλλογος Λαμίας ΄Πήγασος’ πάει NISI!

Την Κυριακή 24 Ιουνίουστις 21.00 θα απολαύσουμεμια ξεχωριστή βραδιά με νησιώτικους και ελαφρολαικούς χορούς! Ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μέσα από την ελληνική μας παράδοση!

Είσοδος δωρεάν

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/207484329873860/?ti=cl

Με τα βλέμματα στραμμένα στο Mundial!

Κάθε βράδυ στις 21.00 παρακολουθούμε όλους τους βραδινούς αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο NISI. Σας προσκαλούμε απολαύσετετ η super προσφορά μας, στις 2 μπύρες κερνάμε άλλη μια!

Οι νέες περιπέτειες του Indiana Jones      

To NISI αποτελεί παράδεισο για τους μικρούς μας φίλους, και εδώ τα παιχνίδια δε σταματούν ποτέ. Ο στίβος μάχης Survivor έχει την τιμητική του κάθεΣάββατο και Κυριακή, πρωί και απόγευμα, όπου τα παιδιά γυμνάζονται και περνάνε καλά!

Αυτή την Κυριακή στις 19.00 o Indiana Jones είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Βρες το χαμένο άγαλμα αλλά πρόσεχε… η διαδρομή είναι γεμάτη εμπόδια! 

 

Το NISI Πολυχώρος έχει δώσει μια νέα πνοή στην Ανατολική Φθιώτιδα διοργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις που αφορούντον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το παιδί, σε ένα φανταστικό περιβάλλον με δέντρα δίπλα στη θάλασσα! Είναι ο καλύτερος τρόπος για μια σύντομη απόδραση για χαλάρωση, μπανάκι, ωραίο φαγητό αλλά και υπέροχες δραστηριότητες για οικογένειες και μη!

Επικοινωνή στε μαζί μαςστο 22380 31809 και www.nisi.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση