Κυριακή: Παράσταση γεμάτη μαγεία από Ανατολή στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 12:22 Κυριακή: Παράσταση γεμάτη μαγεία από Ανατολή στη Λαμία!

Little Woman's Club και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μαζί αυτή την Κυριακή 24 Ιουνίου στο Χαλκιοπούλειο σε μια παράσταση γεμάτη μαγεία από την Ανατολή.

Η χορεύτρια Ευδοκία Καλιφατίδου oriental dancer θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στην ετήσια παράσταση της Ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας Little Woman's Club την Κυριακή 24 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο Χαλκιοπούλειο κλειστό Γυμναστήριο.

Δείτε βίντεο από την εντυπωσιακή συμμετοχή της Ευδοκίας Καλιφατίδου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»:

Την Κυριακή το απόγευμα στη Λαμία μαζί με τις Μαζορέτες του Little Woman's Club στην ετήσια παράσταση που κάθε χρόνο κερδίζει τις εντυπώσεις!

Οι αθλήτριες της μοναδικής Ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας, ολοκληρώνουν και φέτος μια επιτυχημένη χρονιά αφού συμμετείχαν πρόσφατα και στις παρακάτω αθλητικές διοργανώσεις της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading-Αθλητικού Ομαδικού Χορού (ΕΟΤ-ΑΟΧ).

Συγκεκριμένα:  

  • Την Παρασκευή 15/6/2018 συμμετείχαν στο EGO Astrogym Festival and Contest Gymnastics For All που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, με τίτλο του προγράμματος που παρουσίασαν ”Beautiful People”, κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο.

  • Το Σάββατο 16/6/2018 η υπέροχη ομάδα Μαζορετών συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading Αθλητικών Συλλόγων 2018 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, Αθλητικού Ομαδικού Χορού (ΕΟΤ-ΑΟΧ), υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ICU, στο  ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ – TAE KWON DO κατακτώντας, 1η θέση για την Περιφέρεια μας και 8η Πανελλαδικά στο PERFORMANCE CHEER-FREE STYLE POM-ΟΜΑΔΙΚΟ -TEAM-ΣΗΝΙΟΡ (SENIOR), καθώς και 6η θέση Πανελλαδικά στο PERFORMANCE CHEER-CHEER HIP HOP-ΖΕΥΓΑΡΙ - DOUBLE-ΤΖΟΥΝΙΟΡ (JUNIOR).

  • Την Κυριακή 17/6/2018 τα «χρυσά κορίτσια» της Ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών Λαμίας «Little Woman's Club» για πρώτη φορά συμμετείχαν στο Olympus cheer & Dance International Open 2018 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, Αθλητικού Ομαδικού Χορού (ΕΟΤ-ΑΟΧ), υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ICU και κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στο PERFORMANCE CHEER-ΟΜΑΔΙΚΟ-ΤΕΑΜ-FREE STYLE POM-JUNIOR A.

Το "Little Woman's Club" μετά από 27 χρόνια συνεχούς και άξιας πορείας, αποτελεί συνώνυμο της Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών,  θεσμό στην πόλη της Λαμίας.

"Little Woman's Club"
Κύπρου 71Β & Αντικύρας
22310-39725 και 6947156002.
Καλό και όμορφο καλοκαίρι....

Βρείτε μας στο https://www.facebook.com/little.wmnsclb?fref=ts

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση