Viva Mexico! - Μια μοναδική Μεξικάνικη γιορτή, αύριο Σάββατο στο Nisi!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 16:09 Viva Mexico! - Μια μοναδική Μεξικάνικη γιορτή, αύριο Σάββατο στο Nisi!

Το NISI αναζητά συνεχώς νέους προορισμούς και αυτή τη φορά μας πάει Μεξικό! - To Σάββατο 23 Ιουνίου στις 21.00

Καιρός να παραγγείλουμε μεξικάνικο ρύζι (4 ευρώ) και αυθεντική σαλάτα Guacamole (7 ευρώ) απολαμβάνοντας μία Blood Orange Margaritaκαι latin μουσικέςσαν να βρισκόμαστε σε κάποια γειτονιά του Μεξικό φορώντας τα sobreros μας!

Θα δοκιμάσουμε γεύσεις πικάντικες και ιδιαίτερες - όπως Fajitas μεκοτόπουλο μαριναρισμένο, σε συνδυασμό με πολύχρωμες πιπεριές, γλυκιά πάπρικα, κόλιανδρο και Tabasco (7 ευρώ),Tacos με κιμά, ντομάτα ψιλοκομμένη, κύμινο και cheddar (7,50 ευρώ) &Enchiladas με πλούσια γέμιση κοτόπουλο, Μοτσαρέλα, πράσινη πιπεριά (7,50 ευρώ) -και άλλα μεξικάνικα πιάτα (4 ευρώ) -που συνδυάζονται υπέροχα με δροσερά κοκτέιλ - μια απόλυτα μεξικάνικη εμπειρία!

Συγκεκριμένα, θα πιούμε στην υγειά της Λατινικής Αμερικής, κρατώντας ανά χείρας – τί άλλο; - Margarita( 7 ευρώ) (και σε εκδοχή Blood Orange)!

Θα δοκιμάσουμε επίσης Tequila Sunrise (7 ευρώ) και Mexican Squeeze (6 ευρώ)!

Δεν θα ξεχάσουμε να παραγγείλουμε τα home made churros, αφράτα λουκουμαδάκια πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλλα και φυσικά σοκολάτα (4 ευρώ) για το τέλος!

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 22380 31809

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση