Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γέμισε το Χαλκιοπούλειο η εκδήλωση του "Little Woman’s Club"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 07:38 Γέμισε το Χαλκιοπούλειο η εκδήλωση του "Little Woman’s Club"

Δείτε φωτογραφίες από την ετήσια εκδήλωση του "Little Woman’s Club" που έγινε την Κυριακή στο «Χαλκιοπούλειο».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «ΑΝΑΤΟΛΗ» από την Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής & Μαζορετών Λαμίας "Little Woman’s Club" την Κυριακή 24 Ιουνίου στο «Χαλκιοπούλειο».

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες συμπολίτες μας, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και υπερέβη ακόμα και τις πιο αισιόδοξες  εκτιμήσεις των διοργανωτών, γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό Δημοτικό Γυμνστήριο της πόλη μας .

Η αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας απέδειξε για άλλη μια φορά με πόσο μεγάλο ενδιαφέρον αγκαλιάζουν τις ποιοτικές και υψηλού αθλητικού επιπέδου πολιτιστικές διοργανώσεις που πραγματοποιεί το "Little Woman’s Club".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριπεριφερειάρχης κος Ευθ.Καραϊσκος, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Συμβ. κος Θεμ.Χειμάρας , ο Περιφερειακός Συμβ. κος Δημ.Αργυρίου και  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βίβιαν Αργύρη.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και τους τίμησε με την παρουσία του .

Στην εκδήλωση εκτός από της μικρές και μεγάλες αθλήτριες της Ακαδημίας συμμετείχε και η ομάδα που εκπροσώπησε το "Little Woman’s Club" στο «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» καθώς επίσης και η διαγωνιζόμενη στην ίδια εκπομπή κα Ευδοκία Καλιφατίδου oriental dancer που πρόσθεσε στην εκδήλωση "χρώμα Ανατολής".

Καλό καλοκαίρι από το "Little Woman’s Club" !!!