Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τα πιο φρέσκα ψάρια τώρα delivery στο χώρο σου από το νέο ιχθυοπωλείο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 07:50 Λαμία: Τα πιο φρέσκα ψάρια τώρα delivery στο χώρο σου από το νέο ιχθυοπωλείο της πόλης!

Τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά έρχονται καθαρισμένα στο χώρο σου, στις καλύτερες τιμές, από το ιχθυοπωλείο της Νέας Άμπλιανης, που τώρα λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση!!!

Ο λόγος για το ιχθυοπωλείο «Η Φρεσκάδα» στην οδό Αθηνών 113 στη Νέα Άμπλιανη, που έρχεται υπό νέα διεύθυνση, έτοιμο να... "σου λύσει τα χέρια" !

Αν είσαι κι εσύ από αυτούς, που τους αρέσει το ψάρι, αλλά δεν είναι και το καλύτερό σου να το καθαρίζεις... σου έχουμε τη λύση!

Τώρα μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ολόφρεσκα ψάρια χωρίς καθόλου κόπο και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, αφού οι άνθρωποι του νέου ιχθυοπωλείου σου τα φέρνουν στην πόρτα σου καθαρισμένα.

Το νέο ιχθυοπωλείο της πόλης άνοιξε σήμερα Δευτέρα και σε περιμένει από το πρωί με γεμάτους τους πάγκους του ολόφρεσκα ψάρια!

Στους πάγκους του ιχθυοπωλείου «Η Φρεσκάδα» στην οδό Αθηνών 113 στη Νέα Άμπλιανη, θα βρεις λαχταριστά ψάρια όλων των ειδών και θαλασσινά έτοιμα για την κουζίνα σου, ενώ περνώντας απ' έξω μυρίζει θάλασσα.

Το ιχθυοπωλείο «Η Φρεσκάδα» θα έχει και ειδικές τιμές για τους επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης, όπως καφενεία, ουζερί και εστιατόρια.

Τώρα τα πιο ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά έρχονται άμεσα και χωρίς κόπο στο πιάτο σου, από το νέο ιχθυοπωλείο της πόλης «Η Φρεσκάδα»!!!

Ιχθυοπωλείο «Η Φρεσκάδα»
Μπακούμης Χρήστος - Μπακούμη Αικατερίνη
Αθηνών 113, Ν. Άμπλιανη - Λαμία
Τηλέφωνα παραγγελιών: 22310 29064 & Κιν: 6985815011, 6945125730
Facebook: Ιχθυοπωλείο Φρεσκάδα