Media Strom: Μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις έως 50% σε Λαμία και Λιβαδειά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 07:57 Media Strom: Μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις έως 50% σε Λαμία και Λιβαδειά!

Στη Media Strom δεν κερδίζεις μόνο έκπτωση έως 50%, αλλά και δωρεάν… διακοπές!!!

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις το στρώμα που πάντα ονειρευόσουν.

Στα Shop in Shop της Media Strom, που βρίσκονται Καποδιστρίου 25, στο κατάστημα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά, θα βρείτε όλες τις νέες σειρές για να επιλέξτε, μέσα από την κορυφαία συλλογή στρωμάτων της Media Strom, το ιδανικότερο για εσάς, που θα σας καλύψει απόλυτα σε ποιότητα, αίσθηση και φυσικά στη τιμή!

Στη Media Strom δεν κερδίζεις μόνο έκπτωση έως 50%, αλλά και… διακοπές!

Έλα σε ένα κατάστημα, κάνε τις αγορές σου & 10 τυχεροί θα ταξιδέψουν μαζί μας! Μάθε περισσότερα εδώ!

Η νέα εποχή στον καλό ύπνο είναι εδώ!

Επισκεφθείτε το Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και Σοφοκλέους & Ερκύνας, Λιβαδειά (τηλ: 22610 80646) και αποκτήστε το στρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με ΕΚΠΤΩΣΗ έως  50%, καθώς επίσης και όλη την γκάμα των προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, προστατευτικά, κρεβάτια).

Γιατί ο ύπνος ειναι ζωή....Εσείς ακόμα να αποκτήσετε το δικό σας στρώμα;

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση