Ράχες: Ταϊλανδέζικη βραδιά απόψε στο Nisi

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 09:36 Ράχες: Ταϊλανδέζικη βραδιά απόψε στο Nisi

Μια μοναδική νύχτα σε μέρη μακρινά! - Απόψε Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 21.00 στο NISI Πολυχώρος στις Ράχες

Το NISI αναζητά συνεχώς νέους προορισμούςκαι αυτή τη φορά μας πάει Ταϊλάνδη & Ινδονησία! Το Ταϊλανδέζικο φαγητό, όσο εξωτικό και αν είναι, δε χρειάζεται συστάσεις! Την Παρασκευή 20 Ιουλίουτο NISI μας ταξιδεύειστην Ταϊλάνδη με παραδοσιακά πιάτα και ποτά και στην Ινδονησία με μια performance παραδοσιακού χορού από την καταπληκτική Tamara Mladenovic!

Η Ταϊλάνδη, ή αλλιώς η “Χώρα του Χαμόγελου”, βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Ασία. Μια χώρα τόσο ιδιαίτερη, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ταξιδιώτες από όλη την υδρόγειο. Ξεκινώντας το «γευσιγνωστικό» μας ταξίδι, θα παραγγείλουμε βελουτέ σούπα με κολοκύθα και εξωτική καρύδα (5ευρώ) και αυθεντική λαχανοσαλάτα με thai dressing (7 ευρώ) ταξιδεύοντας στα νησάκια Phi Phi με ένα κοκτέιλ στο χέρι και παραδοσιακό ινδονησιακό χορό σαν να βρισκόμαστε σε κάποια γειτονιά της Νοτιανατολικής Ασίας!

Στα τοπικά εδέσματα κυριαρχεί το ρύζι, τα νούντλς και διάφορες σούπες. Θα δοκιμάσουμε γεύσεις πικάντικες (όσο πρέπει) και ιδιαίτερες - όπως γαρίδες με λαχανικά και μία δόση τσίλι (6,00 ευρώ), Pad Thai - noodles με μπαχαρικά και μανιτάρια (7,50 ευρώ), ρύζι με κοτόπουλο, κάσιους, τζίντζερ & ανανά (7,50 ευρώ),- που συνδυάζονται υπέροχα με δροσερά κοκτέιλ -μια απόλυτα ταυλανδέζικη εμπειρία!

Συγκεκριμένα, θα πιούμε Koh Pi Pi με ρούμι και ανανά (8ευρώ) & Pucket με γεύση μάνγκο και άρωμα λάιμ (7 ευρώ) ταξιδεύοντας σε μέρη εξωτικά!

Το ταξίδι μας συνεχίζεται στην Ινδονησία με Guest την καλλιτέχνιδα Tamara Mladenovic σε μια μοναδική performance παραδοσιακού χορού & άλλες εκπλήξεις και μυστικά!

Μια εμπειρία άκρως ενδιαφέρουσα και γευστική!

Κρατήσεις: 22380 31809

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση