Το NISI τον Αύγουστο είναι γεμάτο δράσεις για όλους! - 8+1 ιδέες για την τέλεια βόλτα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 08:10 Το NISI τον Αύγουστο είναι γεμάτο δράσεις για όλους!  - 8+1 ιδέες για την τέλεια βόλτα!

Μία εβδομάδα γεμάτη μουσική & χορό από την Αφρική, θερινό σινεμά για μικρούς και μεγάλους, Καραγκιόζης σε μια εκπληκτική παράσταση, πικ νικ και άλλεςθεματικές βραδιές στο μπαρ με Live μουσική και πολλά περισσότερα!

  • Μία βραδιά με μουσική και χορό που μας ταξιδεύει στην Αφρική!

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 21.30 στο NISI Πολυχώρος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε LIVE τις Mandela Gals! Σας περιμένουμε όλους για μια υπέροχη βραδιά Αφρικανικής μουσικής και χορού στην οποία θα συμμετέχουμε όλοι!ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Mandela Gals είναι ένα Παν- Aφρικανικό, μουσικοχορευτικό γκρουπ που έχουν ως στόχο την προώθηση της Αφρικανικής κουλτούρας και προσπαθούν να φέρουν ενότητα και χαρά στους ανθρώπους μέσω της μουσικής και του χορού.

Η ομάδα παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Αφρική!

Οι χορευτές και οι μουσικοί της ομάδας είναι από διάφορα μέρη της Αφρικής και καλωσορίζουμε όποιοι/ες θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το πάθος για τη μουσική και τον χορό!

Περισσότερα εδώ: https://web.facebook.com/events/259488714849346/

  • Για όσους αγαπούν την πεζοπορία και την περιπλάνηση στη φύση!

Σας περιμένουμε όλους τηνΚυριακή 12 Αυγούστουτο πρωί για μια πολύ ξεχωριστή πεζοπορία στις Πηγές του Βελλά.Η εκδρομή θα διαρκέσει συνολικά περίπου 2 ώρες και το επίπεδο δυσκολίας είναι κατάλληλο για αρχάριους.Εξοπλιζόμαστε με τσάντα, καπέλο, αντηλιακό, νεράκι και πολύ θετική ενέργεια και εξερευνούμε την υπέροχη φύση μας!ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ

Σημείο και ώρα συνάντησης:Κυριακή 9.00πμ στο Nisi Πολυχώρος!

Περισσότερα εδώ: https://web.facebook.com/events/1797761036966218/

  • Wine n Cheese Night στο NISI bar!

Μια βραδιά που σας καλεί να απολαύσετε διαφορετικά κρασιά και να τα συνδυάσετε με ποικιλία από τοπικά και άλλα τυριά.Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου από τις 21.00 ελάτε να χαλαρώσετε μαζί με τους αγαπημένους σας σε μια ατμοσφαιρα καλοκαιρινή και γεμάτη θαλπωρή.

Περισσότερα εδω:https://web.facebook.com/events/269202817203057/

  • ΚΑΡΑΟΚΕ NIGHT! ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ στις 21.00

Ήθελες κι εσύ πάνα να γίνεις τραγουδιστής; Να η ευκαιρία σου!Σε περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να γελάσουμε!

  • Καραγκιόζης Aστροναύτης!

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή, ποιοτική και σπάνια παράσταση από τον βραβευμένο καλλιτέχνη, Μάκη Χάρμπα. Ο Μάκης Χάρμπας είναι από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες σκιοπαίκτες  και μέσα σε 23 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με το Θέατρο Σκιών, το έχει εμπλουτίσει τόσο με σύγχρονες ιστορίες, όσο και με νέους χαρακτήρες. Οι σπουδές Θεάτρου του καλλιτέχνη στην Ελλάδα και στην Γερμανία τον έχουν βοηθήσει να απογειώσει την τέχνη του υποκριτικά και φιλολογικά. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Ευγένιος Σπαθάρης, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάκης Βαμβακίδης κ.ά. Η γενική είσοδος για την παράσταση είναι 5 ευρώ.

  • Θερινό σινεμά με την τέλεια δροσιά ΚΑΘΕ ΠΕMΠΤΗ!

Οι κινηματογραφικές Πέμπτες που όλοι αγαπήσαμε έχουν επιστρέψει για τα καλά στο NISI στις Ράχες!

Αυτή την Πέμπτη 16 Αυγούστουκαι όσο τ απαιδιά παρακολουθούν Καραγκιόζη, οι μεγάλοι απολαμβάνουν τα “Μεσάνυχτα στο Παρίσι”! ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://web.facebook.com/events/261975774400375/

  • ΠIK NIK στο γρασίδι με δροσερό καλοκαιρινό LIVE!

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου από τις 21.00 στρώνουμε καρό τραπεζομάντηλα, καθόμαστε στο γρασίδι για παρείστικο φαγητό και απολαμβάνουμε καλαοκαιρινή μουσική από μία άκρως νεναική μπάντα που θα μας ταξιδέψει.

Ο Νικόλας Καραναστάσηςπαρουσιάζει την καλοκαιρινή minimalεκδοχή του.Αυτή την φορά στήνει ένα πολύχρωμο πάρτι βγαλμένο από την εποχή της παλιάς Αθήνας.Από τα "Μπαράκια" ως την "Βουλιαγμένη" από τα αστικά τραγούδια της Αρλέτας μέχρι τον Τσιτσάνη και από τα στέκια τα "Αμερικάνικα" ως την "Φολέγανδρο" .Με μπόλικη αστερόσκονη, καλοκαιρινή διάθεση και δύο μόνο όργανα επί σκηνής μας προσκαλεί"Να κάνουμε ένα πάρτι....στην άμμο....με ραδιάκι φορητό"!

Cajon -vocals θωμαις Τριανταφυλλίδου

Vocals-Δαναη Αλισανδρατου

Guitars:Nikolas karanastasis

Περισσότερα εδώ: https://web.facebook.com/events/1490931774385519/

  • Οι δραστηριότητες για το παιδί συνεχίζονται και περιμένουν καθημερινά τους μικρούς μας φίλουςνα διασκεδάσουν καθημερινά 18.30 – 22.00.Προβολή παιδικής ταινίας με δωρεάν είσοδο κάθε βράδυ στις 21.00, ομαδικά παιχνίδια και φυσικά το θρυλικό survivor!

 

  • Yoga & Pilates για ευεξία και ενδυνάμωση στο Open gym στο NISI!

Το NISI σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές σώμα. Yoga & Pilates αυξάνουν την ευελιξία σας, βοηθούν στην ευθυγράμμιση του σώματος και την βελτίωση της αναπνοής και ενισχύουν την εναρμόνιση σώματος-μυαλού! 

Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη στις 20.00, Σάββατο στις 19.00 & Κυριακή στις 9.00

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 22380 31809

Το NISI Πολυχώρος έχει δώσει μια νέα πνοή στην Ανατολική Φθιώτιδα διοργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το παιδί, σε ένα φανταστικό περιβάλλον με δέντρα δίπλα στη θάλασσα! Είναι ο καλύτερος τρόπος για μια σύντομη απόδραση για χαλάρωση,  μπανάκι, ωραίο φαγητό αλλά και υπέροχες δραστηριότητες για οικογένειες και μη!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22380 31809 και www.nisi.com.gr

 

«Nisi Πολυχώρος»

 

Θέση: Άγιος Ιωάννης, Παραλία Ραχών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση