Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο του Παναγιώτη Αγαπητού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 11:58 Σήμερα το απόγευμα το τελευταίο αντίο του Παναγιώτη Αγαπητού

Την ημέρα των γενεθλίων του, στα 34 χρόνια του, διάλεξε ο Παναγιώτης Αγαπητός για να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι...

Ο Παναγιώτης Αγαπητός από τη Λαμία, ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού. Το τελευταίο διάστημα όμως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα και αξιοπρέπεια, διαψεύδοντας ακόμα και τα ιατρικά προγνωστικά.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Δομοκό κάνουν λόγο για υπόδειγμα συναδέλφου. «Ήταν πραγματικά αγαπητός σε όλους. Σε συναδέλφους και κρατούμενους γιατί ήταν άψογος στη δουλειά του. Υπόδειγμα συναδελφικότητας και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος... », είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δομοκού Βασίλης Γκουτόπουλος.

«Όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Παναγιώτη. Καλό παράδεισο...», γράφουν οι συνάδελφοί του σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Το απόγευμα η κηδεία

Το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι σήμερα στις 5:00΄ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Νέα Άμπλιανη (στη συμβολή των οδών Δαμάστας και Κραβαρίτου).

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για το ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη...

Επιλεγμένες Αγγελίες