[ΒΡΕΘΗΚΑΝ] έμπειροι καθηγητές Αγγλικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 07:40 [ΒΡΕΘΗΚΑΝ] έμπειροι καθηγητές Αγγλικών

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Γεωργία Μαζαράκη-Epsilon αναζητούν έμπειρους και δημιουργικούς καθηγητές Αγγλικών με μεράκι για δουλειά για τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων.

Λίγια λόγια για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Γεωργία Μαζαράκη-Epsilon .

Από το 1976, επιδιώκουμε το καλύτερο και φροντίζουμε να είμαστε πάντα μπροστά, υπηρετώντας τη γνώση και την εκμάθηση της ξένης γλώσσας με πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλιας.

Το EPSILON, που ιδρύθηκε το 1992, είναι πρότυπο ταχύρρυθμο Κέντρο Ξένων Γλωσσών με αποκλειστικό αντικείμενο τη διδασκαλία ενηλίκων. Το EPSILON απευθύνεται σε ενήλικες που έχουν στόχο τους τη γνώση και την πιστοποίηση μιας ξένης ή και περισσοτέρων ξένων γλωσσών.

Το σχολείο μας βρίσκεται στην οδό Παλαιολόγου 1 στη Λαμία. Η κατάλληλη υποδομή του, ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός, το φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία της αποστολής μας. Οκτώ μεγάλες, φωτεινές αίθουσες, χώροι αναμονής, δανειστική βιβλιοθήκη – με πάνω από 2.500 τίτλους – χώρος για εκδηλώσεις, σ’ ένα κτίριο 280 τμ, κάνουν παιδιά, αλλά και μεγάλους να νοιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Επιλεγμένες Αγγελίες