Ευχαριστήριο του Κ.Ε.Κ. «Αριάδνη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 22:57 Ευχαριστήριο του Κ.Ε.Κ. «Αριάδνη»

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αριάδνη, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες που με την μαζική τους παρουσία τίμησαν την ημερίδα της 8ης Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα «Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο», που διοργάνωσε το Κ.Ε.Κ. Αριάδνη σε συνεργασία με τη Unicert - αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα - και κεντρικό ομιλητή τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και τέως Υπουργό Παιδείας της Κύπρου, Γεώργιο Δημοσθένους.

Ευχαριστεί όλους τους εισηγητές της ημερίδας για τα σημαντικά και πολύτιμα στοιχεία τα οποία μας μετέφεραν μέσω των εμπεριστατωμένων εισηγήσεών τους.

Επίσης ευχαριστούμε για τις εισηγήσεις τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κο  Καραΐσκο Ευθύμιο, το Δήμαρχο Λαμιέων κο Σταυρογιάννη Νικόλαο καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος κο Λάμψα Πέτρο.

 Ευχαριστούμε για την τιμητική παρουσία τους, τους Αντιπεριφερειάρχες Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κου Χειμάρα Θεμιστοκλή και  Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής  κου Αποστολόπουλου Κων/νου , τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων κο Λάμπρου Γεώργιο, το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κο Ζυγούρη Παναγιώτη,  τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας κο Μολιώτη Απόστολο.

Στην ημερίδα προβλήθηκαν οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρέχει  η παρακολούθηση σημαντικής γκάμας πρωτοποριακών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών  στο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου , τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως , συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και τις απεριόριστες εκπαιδευτικές δυνατότητές που αυτή παρέχει, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων και κλάδων αιχμής.

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας το οποίο ευχαριστούμε και δημοσίως.

Επιλεγμένες Αγγελίες