Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η τρομοκρατία της νέας τάξης πολιτικής ορθότητας (του Νίκου Τζιόπα)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 19:44 Η τρομοκρατία της νέας τάξης πολιτικής ορθότητας (του Νίκου Τζιόπα)

Η πιο υποκριτική φράση που έχει ακουστεί (και επαναλαμβάνεται από όλους σχεδόν τους πολιτικούς) είναι η ακόλουθη:

"Καταδικάζω την τρομοκρατία από όπου κι αν προέρχεται". Την "τρομοκρατία" μπορείτε να την αντικαταστήσετε και με την "βία". Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ως το υποκριτικό του πράγματος. 

Για να γίνω σαφέστερος, καλώ τον αναγνώστη να εξετάσει ενδελεχώς τις αντιδράσεις πάνω σε συγκεκριμένα δείγματα τρομοκρατικών ή βίαιων περιστατικών, τα οποία λαμβάνουν χώρο συνεχώς στο παγκόσμιο στερέωμα.

Για παράδειγμα φέρνω τον μόνιμο, αν όχι εγκωμιασμό τότε σίγουρα "εγκωμιασμό μέσω ανοχής" των φαινομένων τρομοκρατίας στην Ελλάδα, τα οποία ως γνωστόν έχουν "αριστερό πρόσημο". Οι χλιαρές αντιδράσεις, όταν αυτές γίνονται, από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους που πρόσκεινται στην αριστερά, είναι εντελώς για γέλια. Και λέω "όταν γίνονται" διότι στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΚΩΜΙΑΣΜΟ τρομοκρατικών ενεργειών. Στο παρελθόν είχαμε και πορείες "αριστερών συλλογικοτήτων" (μεταφράστε το σε "φράγκα"), υπέρ της 17 Νοέμβρη. Με τους νόμους που δίνουν άδειες στον αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα, ξεγυμνώθηκαν εντελώς.

Δεν θα αδικήσω όμως και την απέναντι όχθη, αν και ο χαρακτηρισμός "απέναντι" είναι κάπως αταίριαστος, η οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Παρακολουθείστε τις αντιδράσεις της σε όλα τα φαινόμενα ισλαμικής τρομοκρατίας. Μόνιμη επωδός "να προσέξουμε την άνοδο του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας"! Πράγμα που επαναλαμβάνεται είτε οι τρομοκράτες είναι φανατικοί ισλαμιστές, δηλαδή σχεδόν πάντα, είτε σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις είναι λευκοί που επιτίθενται σε μουσουλμάνους, όπως συνέβη πρόσφατα στη Νέα Ζηλανδία.

Με λίγα λόγια, εφόσον αυτοί που σκοτώνουν, καίνε και τρομοκρατούν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, δηλαδή σχεδόν πάντα, τότε υπάρχει η ανάγκη προστασίας από "τον εθνικισμό και την μισσαλοδοξία". Όπως ακριβώς συμβαίνει κι αν κάποιος ψυχασθενής πάρει ένα όπλο και πυροβολεί αδιακρίτως μουσουλμάνους. Και το θέμα μας ασφαλώς εδώ δεν είναι οι μουσουλμάνοι. Το θέμα μας είναι ο εθνικισμός. Αυτός πρέπει να πολεμηθεί και τον πολεμούν έτσι επειδή ο λευκός κόσμος που συσπειρώνεται στα πατριωτικά κόμματα, έχει ψηλά το θέμα του "εξισλαμισμού" στην αντζέντα αυτών των κομμάτων. Εάν υπήρχε, για παράδειγμα, "αντικινεζική" αντζέντα, πάλι την ίδια αντίδραση θα είχαμε.

Με λίγα λόγια, αυτή η μέγγενη των λαών, που ονομάζεται παγκόσμια πολιτική τάξη, έχει δημιουργήσει μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ, η οποία έχει ένα και μοναδικό σκοπό: Το σβήσιμο των λευκών εθνών από το χάρτη! Διότι όποιος και να είναι ο τρομοκράτης, πάντα θα φταίει ο λευκός εθνικισμός!

Ο ισχυρισμός  γίνεται πιο ξεκάθαρος με συγκεκριμένα παραδείγματα:

Γίνεται τρομοκρατικό χτύπημα από μουσουλμάνους; Φταίει η λευκή Δύση που τους εκμεταλλεύεται!

Ανεβαίνουν στην εξουσία κόμματα που προστατεύουν τις ευρωπαικές χώρες από τον εξισλαμισμό και την λαθρομετανάστευση; Επιβάλλονται οικονομικές και πολιτικές κυρώσεις!

Βγαίνουν δημοσιογράφοι και επισημαίνουν με άρθρα τον ισλαμικό κίνδυνο; Απολύονται από τις δουλειές τους και σύρονται στα δικαστήρια!

Βγαίνουν πολιτικοί ηγέτες και χαρακτηρίζουν ως μη ευπρόσδεκτους τους λαθρομετανάστες από την Αφρική;  Σπιλώνονται με τον χαρακτηρισμό του "ρατσιστή"!

Προδίδουν τη Μακεδονία εξυπηρετώντας τον Σκοπιανό εθνικισμό; Να προσέξουμε την άνοδο του εθνικισμού στην Ελλάδα!!!

Αν όλα αυτά τα παραδείγματα δεν είναι η ουσία της τρομοκράτησης των ανθρώπων επειδή γεννήθηκαν σε λευκά έθνη, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Η υποκρισία τους θα καταδειχθεί πλήρως όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ουσιαστική αντίδραση των λευκών εθνών. Αυτήν την στιγμή έχουν την τύχη να αντιμετωπίζουν αυτήν την αντίδραση μόνο πολιτικά. Στις προσεχείς ευρωεκλογές θα την συνειδητοποιήσουν ακόμη καλύτερα. 

Νίκος Τζιόπας