Δημογραφικό...μείζον εθνικό θέμα...(χρέος - υπογενεννητικοτητα - αφελληνισμός)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 23:53 Δημογραφικό...μείζον εθνικό θέμα...(χρέος - υπογενεννητικοτητα - αφελληνισμός)

(του Γιώργου Γαλανού)

Σκέψεις και ανησυχίες οι οποίες δεν αφήνουν αδιάφορο κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα...οι πιο εντρυφείς στο θέμα εμβαθύνουν την σκέψη τους καθώς το  πρόβλημα σε βάθος δεκαετιών θα λάβει τρομακτικές διαστάσεις με ορατό τον κίνδυνο αφελληνισμού του Έθνους. Ότι αποφεύχθηκε με τους μακροχρόνιους πολέμους θα συμβεί με την υπογεννητικότητα  που ως γεγονός υφίσταται απειλητικά!
        Τα ΜΜΕ τα οποία παράγουν πληροφορία επί του θέματος τηρούν σιγή ιχθύος, καλούν συνεχώς στις παρουσιάσεις πανεπιστημιακούς πολιτικούς...αναλύοντας οικονομικές επικαιρότητες...ουδέποτε όμως αναφέρονται στο δημογραφικό...συμπληρώνοντας ατελείωτες ώρες με άρτο και θέαμα...
      Οι νόμοι και τα ψηφίσματα του κράτους με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης...στημένης...κάθε άλλο παρά συντελούν στην αγάπη των νέων να δημιουργήσουν οικογένεια και δη πολυμελή-πολύτεκνη...
     Αντιθέτως θεσπίζονται νόμοι που εχθρεύονται την Ελληνική Παραδοσιακή Χριστιανική Οικογένεια...με τα χρηστά ήθη και έθιμα...με μπόλικη εισαγόμενη κακόγουστη κουλτούρα...!!!
       Η παιδεία δίκην εκσυγχρονισμού δοκιμάζεται...με αρνητικό αντίκτυπο στην πνευματική ανάπτυξη των νέων μας, καθώς και της ψυχικής  τους αρμονίας.
         Βλέπουμε δηλ. να συμβαίνει το παράδοξο έμφαση στην ύλη απαξίωση του πνεύματος...μηδενικές ανθρώπινες αρχές και άξιες...εγκατάλειψη της παράδοσης μας και αφοσίωση σε κακέκτυπα που συνάδουν στην αποσύνθεση του Έθνους ως δυναμική αποσταθεροποίησης  της συνοχής μας ως συνέχεια της ύπαρξής μας...ως Έλληνες...χωρίς αυτό να σημαίνει εθνικιστικές εξάρσεις αγνώστου προελεύσεως...που ευλόγως πυροδοτούν εντάσεις.
       Η ιστορία μας ενίοτε βάλλεται και λοιδορείται όσον  αφορά την αληθότητα  ιστορικών  γεγονότων και βασικών πρωταγωνιστών της-κεντρικών ηρώων... αμφισβήτηση... "συνωστισμός στην Σμύρνη"...!!!
        Το δημογραφικό βρίσκεται εκτός έλεγχου με ευθύνη των κυβερνώντων  που συνηθίζω να τους αποκαλώ...ανεπαρκείς επιεικώς...  όχι για κανέναν άλλο λόγο πλην των πολιτικών τους ευθυνών...μείωση γεννήσεων...αύξηση αμβλώσεων...αυτοκτονίες...αρνητικά πρόσημα στο δημογραφικό... !!!
Όλα αυτά χωρίς να λαμβάνονται μέτρα αναχαίτισης αυτής της καταστροφής για το Έθνος μας.
      Ασφαλή συμπεράσματα που ουδείς μπορεί να μας ενοχοποιήσει αφού το μόνο κίνητρο είναι η αγάπη για την πατρίδα...όπως συμβαίνει με όλα τα έθνη...τα οποία φροντίζει  και προστατεύει...όσο αυτό γίνεται...ο Ο.Η.Ε...άλλως θα είχε καταργηθεί.
         Το θέμα των οικονομικών μεταναστών -λαθρομεταναστών -μεταναστών...αλλοδαπών... δεν αντιμετωπίσθηκε με την δέουσα πολιτική ευθύνη βλέποντας αιφνιδιασμό επιπολαιότητα και γενικά μια κατάσταση χωρίς προοπτική επίλυσής του επ ωφελεία του Έθνους...αλλά και των ιδίων...που μετακινήθηκαν με τις χειρότερες συνθήκες...Συνθήκη Δουβλίνου...!!! Οι πολιτικοί έρχονται φεύγουν το πρόβλημα παραμένει...!!!
      Οι Έλληνες πουλάνε τα περιουσιακά τους στοιχεία σε τιμή ευκαιρίας...το Α΄ εξάμηνο του 2014 μπήκαν στην χώρα 117,4 εκ. ευρώ...αυτό σημαίνει ότι  έπεται συνέχεια...ανεξέλεγκτη...
συνέπεια άδικων φόρων...μηδενικής ανάπτυξης...μειώσεις συντάξεων...μισθών...ανεργία...όσο για τα "πλεονάσματα" εικονικά...και ας διατείνεται περί του αντίθετου  τοπικός βουλευτής....σχετικά με έργα και ημέρες της κυβέρνησης του... καθώς και για την νυν...που είπε τα περί μνημονίου σχήμα λόγου...
 να προσέχει γιατί ολισθαίνει!!!
       Στην ΔΕΘ κανένα κόμμα δεν αναφέρθηκε στο δημογραφικό...Γνωρίζουν ότι ο πληθυσμός γηράσκει?
        Αδυνατώ να αποδεχτώ  και εγώ ο ίδιος ότι τα δρώμενα  στη χώρα μου είναι μέρος ενός σχεδίου όμως αν δεν υπάρξει λύση θα αναγκαστώ να το πιστέψω...και εδώ δεν θα χρεώσω ανεπάρκεια αλλά εσχάτη προδοσία...και το έγκλημα θα έχει ονοματεπωνυμα...!!! Το θέμα μας αφορά όλους πέρα από κάθε τι...κομματικό γίγνεσθαι...γιατί το Έθνος έχει συνέχεια...Γένος...πρόγονοι απόγονοι...οι πρόγονοί μας  είχαν απογόνους {εμάς}  οι επόμενες  γενιές των παιδιών μας  θα έχουν? Ας φροντίσουμε εμείς και οι πολιτικοί μας!!!

Γαλανός Γεώργιος
Απόστρατος Ανθστής
Πολύτεκνος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση