Η «αντίσταση» των νησιωτών και το... «πάπλωμα» (του Δημήτρη Κακαβά)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 09:32 Η «αντίσταση» των νησιωτών και το... «πάπλωμα» (του Δημήτρη Κακαβά)

Γράφει ο Δημήτρης Κακαβάς...

Όλος ο πλανήτης ζει στην παράκρουση του νέου κορονοϊού Covit-19! Οι ασθενείς και οι φορείς του ιού αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς. Οι νεκροί επίσης αυξάνονται, σπέρνοντας την αγωνία και τον πανικό στους κατοίκους δεκάδων χωρών, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

   Σήμερα έφτασε και σ’ εμάς! Καλώς τον, τον καλό μας τον Κορονοϊούλη. Θα είναι μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν, και εκεί, τα μοναδικά και απίστευτα ταλέντα της φυλής μας!

   Γιατί εμείς είμαστε μια ιδιαίτερη φυλή. Μια άλλα ράτσα. Ανάδελφη, που έλεγε κι ο πρώην ΠτΔ. Και δεν το λέω με την έννοια του ρατσισμού. Όχι βέβαια. Γιατί όπως είχε πει ο Νίκος Δήμου: «Οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές, αφού είμαστε ανώτεροι από τους Άλλους (που είναι).»

   Και αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ελληνικό εφεύρημα. Η ελληνική πατέντα. Να κατηγορούμε όλους τους άλλους, για οτιδήποτε δεν μας αρέσει, οτιδήποτε μας «ζορίζει», οτιδήποτε θα μειώσει την ΚΟΝΟΜΑ μας!

   Σήμερα σε Μυτιλήνη και Χίο έγιναν ΤΑ αίσχη! Επιδρομή σε ξενοδοχεία που κοιμόντουσαν αστυνομικοί και άγρια επίθεση με Λυντσαρίσματα αστυνομικών, ενέδρες, πυροβολισμοί, καταστροφές, τραυματίες! Μια έξαλλη κατάσταση που όμοιά της δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Και όλα αυτά γιατί; Για την δημιουργία «κλειστών» στρατοπέδων! Κέντρων διαμονής δηλαδή (φιλοξενίας κατά την πολιτική ορθότητα) μεταναστών, οι οποίοι εισβάλουν κατά εκατοντάδες καθημερινά στην Χώρα μας.

   Πολύ κουβέντα γίνεται στα τηλεοπτικά δίκτυα, στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και στα Κοινωνικά δίκτυα βεβαίως – βεβαίως! Πήξαμε στους πολιτικά άρρωστους αριστερούληδες, τους εν τρικυμία κρανίου αναρχικούς, τους γραφικούς του Κ.Κ.Ε. και τους «θέλω δεύτερη φορά αριστερά(?)» Συριζαίους! Και γι’ αυτούς βέβαια, το εθνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ακουστούν δημόσια. Να καταθέσουν το δικό τους «αφήγημα». Άτσαλο μεν αλλά… ο καθένας πουλάει ότι μπορεί….

   Υπάρχουν όμως κι αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που βγαίνουν μπροστά και παίρνουν θέση για όλα αυτά. Κι ας μην έχουν την παραμικρή γνώση για το ζήτημα! Ας μην έχουν μελετήσει ή πληροφορηθεί ΕΓΚΥΡΑ το οτιδήποτε γι’ αυτό. Φτάνει που είπε κάτι ο Χ στην τηλεόραση ή ο Μήτσος ο υδραυλικός ή ο κάθε χαζός του χωριού! «Εξέγερση, Άμυνα, Εθνική Αφύπνιση» και κολοκύθια στο πάτερο!

   Γιατί όσον αφορά τα απαράδεκτα, όσο και εγκληματικά, επεισόδια στην Χίο και την Μυτιλήνη χθες & σήμερα, είναι προφανές ότι ο «καυγάς γίνεται για το πάπλωμα». Η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Κι αυτό δεν αλλάζει, όσο και να φαντασιώνονται «ΜΑΧΕΣ», οι επαναστάτες με τις παντόφλες, οι κάθε περιθωριακοί της κοινωνίας ή οι αιθεροβάμονες της αριστεράς.

   Από το 2011 ξεκίνησε η αθρόα εισβολή των μεταναστών, και προσφύγων για να μην είμαι άδικος, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι κάτοικοι των νησιών βίωσαν, και βιώνουν καθημερινά, τον «Βιασμό» της καθημερινότητας τους από την προκλητική εισβολή ανθρώπων με συμπεριφορά και κουλτούρα, όχι απλά διαφορετική αλλά ακραία ενοχλητική, και εξοργιστική για τις μνήμες που προκαλεί! Μέχρι σήμερα όμως, πέραν κάποιων χαλαρών αντιδράσεων, δεν παρατηρήθηκε η παραμικρή, δυναμική, εκδήλωση εναντίωσης στην «εισβολή των Μυρίων».

   Ξαφνικά όμως, αμέσως μετά την προκήρυξη των «κλειστών» κέντρων διαμονής των μεταναστών, άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως. Κι αν αναρωτιούνται, όσοι μπορούν, γιατί τώρα; Ποιο ήταν το στοιχείο αυτό που έκανε την διαφορά; Ποια Κυβερνητική απόφαση «έβγαλε» στους δρόμους τους φιλήσυχους νησιώτες μας; Γιατί δεν μπορεί ξαφνικά να τους «τσίμπησε μύγα»;

   Μήπως η «ΜΥΓΑ» είναι τα «κλειστά» κέντρα διαμονής των μεταναστών; Γιατί όσοι ερευνούν και καταγράφουν το τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού, διαπιστώνουν ότι οι κάτοικοι των νησιών μας μάλλον ωφελημένοι είναι από την εισβολή των μεταναστών. Κάθε πλινθόκτιστη αποθήκη, παράπηγμα, στέρφο χωράφι, διαμέρισμα, τροχόσπιτο και κάθε άλλος στεγασμένος χώρος, είναι μισθωμένος σε Μ.Κ.Ο. και τα μισθώματα δεν είναι καθόλου ευτελή….

   Μου λένε φίλοι χαρακτηριστικά, ούτε ΚΟΤΕΤΣΙ δεν είναι ελεύθερο! Και φτάνουμε σήμερα, να επιχειρείται η εγκατάσταση στρατοπέδου πολυτελείας με έτοιμα, επιπλωμένα δυαράκια, με μπάνιο με ζεστό νερό, κουζίνα, πλυντήριο, τηλεόραση, free Wifi, εστιατόρια, ιατρεία κ.λ.π.

   Χλιδάτες καταστάσεις Αμερικανικού τύπου!

   Όλα αυτά είναι του διαβόλου! Τι θα γίνει με την Βιομηχανία των μισθώσεων που ανθούσε έως σήμερα;

   Και κλάααααααααμα οι νησιώτες.

 Δημήτριος Χρ. Κακαβάς

Προσαρμοσμένη αναζήτηση