Αυτή και αν ήταν νίκη του λαού (του Γιώργου Καλλιώρα)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 10:37 Αυτή και αν ήταν νίκη του λαού (του Γιώργου Καλλιώρα)

Χρειάστηκε να περάσουν εκατόν ογδόντα χρόνια για να καταφέρει ο ελληνικός λαός να αποτάξει από πάνω του τα οθωμανικά κατάλοιπα. Εκατόν ογδόντα χρόνια ραγιαδισμού και υποτέλειας. Είτε το θέλετε είτε όχι κύριοι της δεξιάς επί εκατόν ογδόντα χρόνια μέσω εσάς  μας διοικούσαν ακόμη οι Οθωμανοί. Όλοι όσοι κλήθηκαν να διοικήσουν αυτόν τον τόπο ενδιαφέρονταν μόνο για τον εαυτούλη τους και για τα αφεντικά τους.

Κανένας δεν νοιάστηκε για τον έρμο τον τόπο για την ιστορία του και τις  αρετές των Ελλήνων γιατί έτσι τους επέβαλαν τα αφεντικά τους.

Και ξαφνικά πριν από μερικές ημέρες για πρώτη φορά από την ίδρυση του ελληνικού κράτους μια Ελληνική κυβέρνηση στάθηκε αντάξια της ιστορίας του και έστειλε στον αγύριστο όλες τις μέχρι τώρα συμφωνίες των προκατόχων της  κάνοντας  άνω κάτω ένα ολόκληρο σαθρό και διεφθαρμένο διεθνές οικονομικό σύστημα που καταδυναστεύει ολόκληρο τον πλανήτη. Κάποιοι την νίκη του ελληνικού λαού και  την άρνηση της Ελλάδος να συμμορφωθεί με τα μέχρι τώρα ευρωπαϊκά δεδομένα την θεωρούν ισότιμη με την κατάρρευση του Ευρώ και κάποιοι πάνε ακόμη ποιο μακριά και πιστεύουν ότι η ελληνική τακτική  θα στείλει στον Καιάδα ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.


Για μένα όταν ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα στηρίζεται στην διαφθορά στην βία, και στην εκμετάλλευση ας πάει στα τσακίδια. Κακώς υπάρχει και κάποιοι πρέπει να το διαλύσουν. Αν η ελληνική κυβέρνηση καταφέρει και διαλύσει αυτό το τερατούργημα που λέγεται παγκόσμια οικονομία εγώ θα είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την κυβέρνηση μου. Όλα δείχνουν ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατιθεμένη να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει την δουλοπρεπή στάση των προκατόχων της και ξεκίνησε έναν τεράστιο αγώνα μέσα και έξω από την χώρα.

Στο εσωτερικό ξέρει ότι έχει να κάνει με τον πλέων πλούσιο δούλο του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου που λέγονται Νέα Δημοκρατία.  Αυτός ο πλούσιος δούλος μέχρι σήμερα έχει ξεπουλήσει τα  πάντα για να διατηρήσει τη θέση του σαν το ντόπιο μαντρόσκυλο της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.  Αυτό το μαντρόσκυλο λοιπόν τόσα χρόνια δεν νοιάζονταν για τον ελληνικό λαό που έπρεπε να προσέχει και να υπηρετεί άλλα για τις διαταγές αφεντικών του επιτρέποντας έτσι την λεηλασία του χώρου που έπρεπε να προστατεύει από τις ξένες επιβολές .

Στο εξωτερικό ανέτρεψε τις μέχρι τώρα λυκοφιλίες της ευρωπαϊκής «οικογένειας» και ξεκίνησε νέες συμμαχίες π.χ. με την Ρωσία και ίσως με  τους BROCS. Αν η συνεργασία της Ελλάδος με τους BROCS επαληθευτεί τότε η Ευρώπη ίσως και το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ανησυχούν πολύ διότι τον δρόμο της Ελλάδος θα ακολουθούσουν και άλλες χώρες του νότου όπως η Ιταλία ,η Ισπανία , και η Πορτογαλία . Εδώ βλέπουμε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα σοβαρών οικονομικών εξελίξεων που τρίζουν πια συθέμελα την παγκόσμια οικονομία  και σαν αφετηρία τους έχουν τις αποφάσεις του ελληνικού λαού.

Όλα δείχνουν ότι η αρχή για τη κατάρρευση του παγκόσμιου φασιστικού οικονομικού συστήματος ξεκινάει  από την Ελλάδα Η Ελληνική κυβέρνηση δείχνει ότι έχει το σθένος να τραβήξει το σχοινί για το καλό όχι μόνο της Ελλάδος αλλά όλης της ανθρωπότητας. Ο ελληνικός λαός με τις τελευταίες εκλογές μέσω της συγκεκριμένης κυβέρνησης έδωσε το στίγμα της παγκόσμιας κοινωνικής  εξέγερσης. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα  είναι εύκολα. Οι λαοί έχουν να τα βάλουν με το παγκόσμιο οικονομικό φασισμό αλλά ας θυμηθούμε ότι η  πρώτη πράξη αντίστασης κατά του φασισμού  έγινε στον Γοργοπόταμο στις 25 Νοέμβριου του 1942 αλλά η Γερμανοί νικηθήκαν και έφυγαν το 44 με 45.

Για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση έχει σηκώσει το ανάστημα της απέναντι στον παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο. Για πρώτη φορά μια  ελληνική κυβέρνηση έχει απορρίψει όλα τα πακέτα «διάσωσης» που κάποιοι προσπάθησαν να της επιβάλουν με τον γνωστό φασιστικό κατεστημένο.

Σαν Έλληνες έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε στην ελληνική κυβέρνηση διότι είναι η μόνη ελληνική κυβέρνηση που στάθηκε αντάξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της. Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να μην τα καταφέρει αλλά αξίζει να μείνουμε δίπλα της άσχετα με τις πολικές μας επιλογές για τους λογούς που αναφέραμε παραπάνω.

 Ας κάνει ο καθένας μας την προσωπική του επανάσταση. Ας στρωθούμε στην δουλειά καθένας από το δικό του μετερίζι για το καλό της πατρίδος μας και όχι μόνο. Η μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού απέναντι στον φόβο και στην τρομοκρατία όπως θα δούμε σε λίγο  καιρό θα έχει αντίκρισμα σε όλη την ανθρωπότητα.

Γιώργος Καλλιώρας
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση