Φωτοβολίδες, διακοπή, τραυματίας στον τελικό στο χάντμπολ-Συνεχίζεται το ματς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 18:23 Φωτοβολίδες, διακοπή, τραυματίας στον τελικό στο χάντμπολ-Συνεχίζεται το ματς
Με την είσοδο του κύριου όγκου των οπαδών της ΑΕΚ στο Παλατάκι είχαμε την διακοπή του τελικού χάντμπολ αντρών, μεταξύ της Ένωσης και του ΠΑΟΚ - Έφυγαν φωτοβολίδες από τις δυο πλευρές, αποσύρθηκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια - Τραυματίστηκε οπαδός της Ένωσης.
 
Πολεμικό... σκηνικό στήθηκε στο 17' λεπτό του τελικού χάντμπολ αντρών μεταξύ του ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με το σκορ στο 7-8 υπέρ του “δικέφαλου του Βορρά”.

Oι οπαδοί της ΑΕΚ (πάνω από 500) μπήκαν στο Παλατάκι λίγο μετά την έναρξη του αγώνα και πήραν θέση στο ένα πέταλο, απέναντι από αυτούς του ΠΑΟΚ. Μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε η ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους διαιτητές να διακόπτουν τον τελικό

Οι παίκτες της Ένωσης προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον κόσμο της ομάδας τους, που έμοιαζε ανεξέλεγκτος. Οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια, με την Ομοσπονδία να ζητά από την Αστυνομία να εκκενωθεί η εξέδρα της ΑΕΚ.

Οι Αρχές δήλωσαν πως δεν μπορούν να αναλάβουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Η απόφαση που αρχικά πάρθηκε -και ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα- ήταν  να διακοπεί το παιχνίδι, αλλά οι παίκτες έκαναν προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το ματς (Μπακαούκας και Πετρίδης, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, έκαναν έκκληση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να συνεχιστεί το παιχνίδι).

Την ίδια ώρα, ένας οπαδός της Ένωσης έπεσε από την κερκίδα κάτω, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη. Αφού είχαμε για λίγα λεπτά και μάχες σώμα με σώμα των οπαδών της ΑΕΚ με τα ΜΑΤ, τελικά διατάχθηκε η πλήρη εκκένωση του γηπέδου, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας με άδειες εξέδρες.

Πάντως, ο τελικός είναι πολύ πιθανό να αρχίσει και πάλι μετά την εκκένωση των οπαδών της Ενωσης από το γήπεδο.
Αυτό όμως δεν το θέλει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλεξίου.
Ο ΠΑΟΚ θεωρεί τους "κιτρινόμαυρους" υπεύθυνους για τη διακοπή και επέμενε ότι πρέπει να συνεχιστεί το ματς και αυτό θα γίνει!

Οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν για ζέσταμα, ενώ εκκενώθηκε σταδιακά η κερκίδα με τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Πετρίδης είπε από το μικρόφωνο στους οπαδούς της ομάδας του: "Ζητείται δυστυχώς η εκκένωση του γηπέδου. Δυστυχώς πρέπει να φύγετε! Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί σας".

Ένταση υπήρξε και κατά την αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΚ από το κλειστό της Πυλαίας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του seleo.gr.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση