Έφτιαξαν χαρτονένιους θεατές για να τρολάρουν τους φιλοξενούμενους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 17:07 Έφτιαξαν χαρτονένιους θεατές για να τρολάρουν τους φιλοξενούμενους

Η αντίπαλος δεν είχε υποστήριξη και οι γηπεδούχοι βρήκαν τη… λύση.

Η αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας του ουγγρικού πρωταθλήματος μεταξύ Μεζοκόβεζντ και της Ακαδημίας Πούσκας έγινε μπροστά σε περίπου 2.200 οπαδούς, με τη γηπεδούχο να επικρατεί 2-0. Αυτό που είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ήταν η κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα που φέρει το όνομα του θρυλικού Ούγγρου ποδοσφαιριστή, δεν μπορούσε να έχει τον -ομολογουμένως λίγο- κόσμο στο πλευρό της, καθώς τα 400 χιλιόμετρα που χωρίζουν τις δύο πόλεις δεν ήταν ό,τι πιο δελεαστικό. Έτσι, για να μην μείνουν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας Πούσκας παραποιούμενοι, οι οικοδεσπότες έφτιαξαν μια κερκίδα με… φιλάθλους, έστω κι αν ήταν από χαρτόνι.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, με τη σιγή ιχθύος από τη φιλοξενούμενη εξέδρα, οι παίκτες της Μεζοκόβεζντ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν της αντιπάλου, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάτι απόλυτα λογικό, αφού η Ακαδημία Πούσκας αποτελεί τον «προθάλαμο» ταλαντούχων παικτών για τη Βίντι, την οποία αντιμετώπισε η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League και θα βρει στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση