ΑΕΚ - Champions League: Βαριά «καμπάνα» από UEFA σε Λιβάγια - Λόπες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 15:59 ΑΕΚ - Champions League: Βαριά «καμπάνα» από UEFA σε Λιβάγια - Λόπες

Τεράστιο αγωνιστικό πλήγμα για την ΑΕΚ, ενόψει της συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League. Η UEFA έκανε γνωστή την τιμωρία των Λιβάγια και Λόπες, για την αποβολή τους στον αγώνα του ΟΑΚΑ με τη Βίντι. Η ποινή είναι εφέσιμη.

Ήχησαν οι… καμπάνες της UEFA στην ΑΕΚ! Μάρκο Λιβάγια και Ελντερ Λόπες θα χάσουν το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων της Ένωσης στους ομίλους του Champions League, λόγω της αποβολή τους στον επαναληπτικό της Ένωσης με την Βίντι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε στον Κροάτη επιθετικό αλλά και τον Πορτογάλο αριστερό μπακ ποινή τεσσάρων αγωνιστικών! Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χάσει τους δυο παίκτες του με Άγιαξ (εκτός), Μπενφίκα (εκτός) και τα δύο ματς με Μπάγερν.

Λιβάγια και Λόπες θα είναι ξανά διαθέσιμοι στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Η ποινή πάντως είναι εφέσιμη (αν και σπάνια δικαιώνεται η ομάδα) και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης.

Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ -στο Άμστερνταμ- δεν θα αγωνιστεί και ο Τάσος Μπακασέτας, λόγω της αποβολής του στο πρώτο παιχνίδι με την Βίντι (σ.σ. τιμωρημένος για δύο αγωνιστικές).

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση