Ελλάδα - Σερβία, Τζόρτζεβιτς: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η εμπειρία της Ελλάδας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 10:54 Ελλάδα - Σερβία, Τζόρτζεβιτς: «Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η εμπειρία της Ελλάδας»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησαν για τον αυριανό (13/9) αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα στο Ηράκλειο, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Πλήρεις αναμένεται να παραταχθούν οι Σέρβοι.

Στην εμπειρία που έχουν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, σε δηλώσεις του για το αυριανό (13/9) παιχνίδι με τη «γαλανόλευκη» στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου 2019.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η εμπειρία της Ελλάδας. Ο Μπουρούσης έχει μεγάλη εμπειρία, ενώ υπάρχουν αθλητικοί παίκτες όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Μήτογλου, το νέο πρόσωπο της ελληνικής ομάδας. Υπάρχουν ακόμα οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Καλάθης, Σλούκας, Παπαπέτρου, Παπανικολάου… Όλοι τους έχουν εμπειρία από την EuroLeague και παίζουν για χρόνια στην ίδια ομάδα. Πλέον παίζουν και χωρίς πολύ άγχος, καθώς έχουν το 6-0 από την πρώτη φάση», δήλωσε στο πλαίσιο της χθεσινής προπόνησης ο Τζόρτζεβιτς.

«Όλοι μας είμαστε ιδιαίτερα πεινασμένοι, πολλοί παίκτες έχουν καιρό να παίξουν και ειδικά αυτοί που έρχονται από το ΝΒΑ. Ο Νίκολα Κάλινιτς έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στις 18 Απριλίου, για παράδειγμα. Το επίπεδο της ετοιμότητας μεταξύ των παικτών είναι διαφορετικό, αυτό είναι ευδιάκριτο. Εδώ προσπαθήσαμε να τους φέρουμε όλους σε παρόμοιο επίπεδο, ωστόσο όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα», πρόσθεσε.

Για τον αυριανό αγώνα με την Ελλάδα μίλησε επίσης και ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ. «Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο στην Κρήτη. Η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Έχει καλή ομάδα, αλλά το ίδιο κι εμείς. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να νικήσουμε. Όλοι οι παίκτες έχουμε παρουσιάσει βελτίωση. Απολαμβάνω τα παιχνίδια για την εθνική ομάδα, αποτελεί τιμή μου. Δεν αισθανόμαστε πίεση. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα νικήσουμε», τόνισε.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση