Έβγαλε... γούστα η ΑΕΚ και ισοπέδωσε τον Πανιώνιο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 22:43 Έβγαλε... γούστα η ΑΕΚ και ισοπέδωσε τον Πανιώνιο!

Ορεξάτη μετά τη διακοπή η ΑΕΚ! Η «Ένωση» επικράτησε με το «φτωχό» (βάσει εικόνας) 4-0 του Πανιωνίου, έχοντας και δύο δοκάρια και έδειξε έτοιμη για Μπενφίκα! Πρώτη Γιαννιώτα, τραγικοί οι Νεοσμυρνιώτες.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη «δυσκολεύτηκε» μόνο μέχρι να ανοίξει το σκορ (45’+1’) και έκτοτε δεν άφησε κανένα περιθώριο στους τραγικούς Νεοσμυρνιώτες, επικρατώντας με το εντυπωσιακό και ταυτόχρονα «φτωχό» 4-0, δείχνοντας απόλυτα έτοιμη για το ματς με την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα.

Το δρόμο για το 3/3 της «Ένωσης» άνοιξε ο Πόνσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από ασίστ του Μάνταλου και στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε η απόλυτη κατηφόρα. Αφού πρώτα έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Μπακασέτας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 2-0 έπειτα από νέα ασίστ του Μάνταλου με το κεφάλι και δικό του αριστερό σουτ.

Η συνέχεια ανήκε στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που μπορεί να μπήκε στο 81’, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα. Στο 84’, αφού έκανε ενέργεια που άφησε «άγαλμα» τον Ντομίνγκες που ήταν στην πλάτη του, με δεξί σουτ έγραψε το 3-0 ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο ίδιος, με εύκολο πλασέ από ασίστ του Λιβάγια.

Εκτός αυτού η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια με το σουτ του Μάνταλου στο 74’ και του Κλωναρίδη στο 87’, ενώ στα αξιοσημείωτα προστίθεται το ντεμπούτο του Γιαννιώτα που χρησιμοποιήθηκε ως αριστερός εξτρέμ.

Αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ο Σιμόες, αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο Πανιώνιος δήλωσε την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο μόνο στην ανάπαυλα. Οι παίκτες της ομάδας αρνήθηκαν να βγουν για το δεύτερο ημίχρονο, αν πρώτα δεν κατέβαινε ένα πανό που κατά τους ίδιους ήταν προσβλητικό για τον Πανιώνιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση