«Τσίμπησε» βαθμό στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός! Πρωταγωνιστής ο Κυριακίδης – video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 20:10 «Τσίμπησε» βαθμό στην Ξάνθη ο Παναιτωλικός! Πρωταγωνιστής ο Κυριακίδης – video

Η Ξάνθη κι ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Πηγάδια, σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το 35′, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, κυρίως λόγω του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κυριακίδη, ο οποίος σταμάτησε αρκετές φορές τους Ακρίτες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μοράρ, μετά από ολέθριο λάθος του Ζίφκοβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γέντρισεκ στο 42΄.

Στην επανάληψη η Ξάνθη είχε εδαφική και τεχνική υπέροχή, που όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει, ενώ στο 57′ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Λισγάρα.

Στο 90’ λίγο έλειψε να «κλέψει» το διπλό ο Παναιτωλικός, με τον Καμαρά να βγαίνει τετ-α-τετ έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Ντίας, ωστόσο ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά – Καμαρά, Κοβάτσεβιτς (79’ Ντε Λούκας) – Κίκε, Σαρπόνγκ (64’ Κάστρο), Καντά (82’ Σουλεϊμάν) – Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης – Μαρινάκης, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης – Έρικσον – Ουίλιαν (80’ Λουσέρο), Μάζουρεκ, Ντίας, Μανά (46’ Λιάβας) – Μοράρ (87’ Καμαρά).

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση