Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Νάτχο, ο λυτρωτής! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 23:42 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Νάτχο, ο λυτρωτής! [pics]

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε μία «ανάσα» από το να πάρει τον πρώτο του βαθμό τη φετινή σεζόν στη Superleague, αλλά ο Μπίμπρας Νάτχο είχε διαφορετική άποψη. Ο μέσος του Ολυμπιακού, με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Παπαδόπουλο κι έγραψε το 2-1 στο 92′, λυτρώνοντας τους Πειραιώτες.

Ο Νάτχο είχε περάσει αλλαγή μερικά λεπτά πριν και δικαίωσε τον Πέδρο Μαρτίνς για την επιλογή του να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο, χαρίζοντας τη νίκη στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έκαναν το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα και ξαναέφτασαν την ΑΕΚ στην κορυφή.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει το γρήγορο γκολ. Στο 5′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, με τους Αρκάδες να βγαίνουν στη συνέχεια μπροστά και να χάνουν ευκαιρία στο 10′, όταν ο Γιαννιώτης έδιωξε δύσκολα σουτ του Τσιλιανίδη.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν διατεθειμένος να παίξει ποδόσφαιρο και να μην κλειστεί στα καρέ του, βοηθώντας τον ρυθμό του αγώνα να γίνει πιο γρήγορος. Στο 18′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα σουτ «φωτοβολίδα» από τα 35-40 μέτρα του Καμαρά, ο οποίος πανηγύρισε το υπέροχο γκολ του με τον Τουρέ στον πάγκο.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Πειραιώτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν καλή ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν στο 49′ ο Χριστοδουλόπουλος σέντραρε για τον Γκερέρο, ο οποίος υπό πίεση δεν κατόρθωσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Ποντένσε έκανε ψαλιδάκι και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Οι Πειραιώτες σταδιακά κατέβασαν στροφές ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με την Μπέτις και το πλήρωσαν, με τον Τόνσο να πιάνει στον ύπνο την «ερυθρόλευκη» άμυνα και να νικά με δύο προσπάθειες τον Γιαννιώτη για το 1-1 στο 67′.

Στο 86′, μάλιστα, παραλίγο να γίνει η ολική ανατροπή, καθώς έπειτα από έναν κακό υπολογισμό του Μιράντα, ο Τόνσο σούταρε ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

Τελικά, η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 92′ από τη «χρυσή» αλλαγή του Μαρτίνς, τον Νάτχο. Ο Ποντένσε σέντραρε από αριστερά, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά πάσα για τον Νάτχο και εκείνος με δεξί σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84΄ Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74΄ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72΄ Χασάν), Γκερέρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61΄ Τόνσο), Κώτσιρας (46΄ Φερνάντεζ), Μανιάς (79΄ Βαλιέντε)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση