Η “έκρηξη” του Τζόκοβιτς και το πολυτιμότερο τρόπαιο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 11:57 Η “έκρηξη” του Τζόκοβιτς και το πολυτιμότερο τρόπαιο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Άντι Μάρεϊ με 2-1 σετ και παρέμεινε στον θρόνο του στο Μαϊάμι για 7η συνεχόμενη φορά – Το... επεισόδιο του με οπαδό και το πιο μεγάλο “τρόπαιο”

Ο 27χρονος Σέρβος νίκησε τον Βρετανό με 7-6 (3), 4-6, 6-0, σε 2 ώρες και 46 λεπτά ενός συναρπαστικού τελικού

Ο “Νόλε” που φημίζεται για τα αστεία του εντός κορτ, αυτή τη φορά έχασε τη... ψυχραιμία του (λίγο η κούραση, λίγο ο δυνατός αντίπαλος) μετά την απώλεια του 2ου σετ.

 

 

Calma, Djokovic!O número 1 do mundo "explodiu" após perder o 2º set por 6/4 contra Andy Murray na final do Masters 1000 de Miami. Ao gritar algo para a torcida, o sérvio deu um susto daqueles no pobre boleiro.Na sequência, o juiz deu uma advertência pelo comportamento inadequado de Novak Djokovic. Fica calmo, Nole!Curta o Break Point Brasil: A cobertura COMPLETA do Masters 1000 de Miami numa só página! | www.facebook.com/BreakPointBR

Posted by Break Point Brasil on Sunday, April 5, 2015

 

Ο πρωταθλητής του Miami Open κάτι φώναξε σε κάποιον από τον κοινό, που προφανώς τον ενόχλησε κατά τη διάρκεια του τελευταίου πόντου του σετ. O διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε ένα warning στον Σέρβο, παρόλο που δεν κατάλαβε τι είπε (σύμφωνα με κάποιους, έβρισε στη μητρική του γλώσσα)

Πάντως, ο Τζόκοβιτς κατέκτησε και αυτό το τρόπαιο, έφτασε τους 51 τίτλους στην καριέρα του, αλλά κανένας από αυτούς δεν συγκρίνεται με την χαρά που του δίνει ο μικρός του γιος.

 

 


“Αυτός ο μικρός είναι το πιο πολύτιμο τρόπαιο μου”, έγραψε στο Twitter, συνοδεύοντας μια φωτογραφία του με τον Στέφαν. “Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώνω τη μέρα, από το να είμαι με την οικογένειά μου"

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση