Χαμός στο Εδεσσαϊκός - Γιαννιτσά! Έστειλαν στο νοσοκομείο το βοηθό διαιτητή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 16:04 Χαμός στο Εδεσσαϊκός - Γιαννιτσά! Έστειλαν στο νοσοκομείο το βοηθό διαιτητή

Απίστευτο περιστατικό μετά το τέλος της αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που έληξε 1-2. Στο νοσοκομείο ο βοηθός διαιτητή – Το “φύλλο αγώνᔨκάνει λόγο για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και απουσία αισθήσεων.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά επικράτησε εκτός έδρας (2-1) του Εδεσσαϊκού, σε ματς για το δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης όμως είχαμε… ένα απίστευτο περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τοπικά σάιτ, ο α’ βοηθός του ματς, Νίκος Τοροσιάδης, δέχτηκε επίθεση κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα διάσεισης.

Ο βοηθός του ματς υποστηρίζει πως χτυπήθηκε στο πρόσωπο από άνθρωπο του Εδεσσαϊκού. Από τους γηπεδούχους πάντως διαψεύδεται κάτι τέτοιο και γίνεται λόγος για απώθηση και όχι ηθελημένη επίθεση.

Πάντως, ο διαιτητής Αγγελάκης “καίει” τον Εδεσσαϊκό στο “φύλλο αγώνα”, αφού κάνει λόγο για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και απουσία αισθήσεων του βοηθού του. Μάλιστα, αναφέρει πως ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για μέλος του Δ.Σ του Εδεσσαϊκού.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση