ΑΕΚ – Άρης: «Τεσσάρα» με αργεντίνικο χρώμα! Ρεσιτάλ από Μπογέ και Πόνσε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 21:55 ΑΕΚ – Άρης: «Τεσσάρα» με αργεντίνικο χρώμα! Ρεσιτάλ από Μπογέ και Πόνσε

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε επιβλητικό εμφάνιση απέναντι στον Άρη, συντρίβοντας τον με 4-0 στο άδειο – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν οι Μπογέ και Πόνσε που έδωσαν μία μοναδική παράσταση, δείχνοντας την ποιότητα τους.  Ο πρώτος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, ενώ ο δεύτερος σημείωσε δύο τέρματα. Το άλλο γκολ της Ένωσης το πέτυχε ο Λιβάγια.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο πέμπτο λεπτό. Έπειτα από πάσα του Πόνσε, ο Μπογέ πήρε την μπάλα περίπου στο κέντρο του γηπέδου. Διένυσε ταχύτητα την απόσταση μέχρι την εστία του Κουέστα και πλάσαρε άψογα, γράφοντας το 1-0 για την Ένωση.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο Άρης βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, όντας ανώτερος από την ΑΕΚ. Στο 26′ έχασε, μάλιστα, μία μεγάλη ευκαιρία με τον Γκάμα, το πλασέ του οποίου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα. Η Ένωση δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, διατηρώντας το προβάδισμα από το γκολ του Μπογέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ άλλαξε πρόσωπο, κυριαρχώντας απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56′ ο Πόνσε έγραψε το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκάλο, ενώ στο 62′ η Ένωση πέτυχε και τρίτο γκολ με μία σεμιναριακή επίθεση.Απίστευτος συνδυασμός Χουλτ, Λιβάγια, Μπογέ, Γκάλο, Μπακάκη, χαμηλή σέντρα του τελευταίου και κεφαλιά «ψαράκι» του Πόνσε για το 3-0 της Ένωσης.

Η ΑΕΚ άγγιξε το 4-0 στην αμέσως επόμενη φάση, με τον Κουέστα να αποκρούει κοντινό τακουνάκι του Λιβάγια. Τελικά, ο Κροάτης επιθετικός έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 72′, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, έπειτα από ασίστ πάρε-βάλε του Μπογέ.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Άρη να μην απειλεί την εστία του Μπάρκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (75΄ Γιαννιώτας), Άλεφ, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Μπογέ (86΄ Γιούσης), Λιβάγια, Πόνσε (67΄ Μάνταλος)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (75΄ Ούγκο Σόουζα), Μπάσα, Ντιγκινί (75΄ Ναζλίδης), Κολάσο (67΄ Γιουνές Χαμζά), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα, Ματίγια, Σιώπης, Μαβράι

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση