Προπονητής του Ηρακλή κι επίσημα ο Ελευθερόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 11:53 Προπονητής του Ηρακλή κι επίσημα ο Ελευθερόπουλος

Προπονητής του Ηρακλή είναι κι επίσημα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης γνώρισε σήμερα (14/11) τους παίκτες του Γηραιού και στη συνέχεια τους προπόνησε.

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ανακοίνωσε και επίσημα ο Ηρακλής. Ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν έχασε καθόλου χρόνου, πιάνοντας κατευθείαν δουλειά. Σήμερα (14/11), γνωρίστηκε με τους παίκτες και στη συνέχεια τους προπόνησε.

Να σημειωθεί ότι βοηθός προπονητή θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, ενώ στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων παρέμεινε ο Φώτης Γκιζέλης.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

“Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Χρέη βοηθού προπονητή, αναλαμβάνει ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Στέλιος Βενετίδης, ενώ στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων παραμένει ο Φώτης Γκιζέλης

Ο Δ. Ελευθερόπουλος θα βρεθεί σήμερα στις 10 το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, προκειμένου να γνωρίσει τους παίκτες και εν’ συνεχεία να τους προπονήσει.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εύχεται στον νέο τεχνικό της ομάδας, κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση