Παναθηναϊκός: Συγκινητικές εικόνες στο Κορωπί! Επέστρεψε και αποθεώθηκε ο Διούδης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 21:58 Παναθηναϊκός: Συγκινητικές εικόνες στο Κορωπί! Επέστρεψε και αποθεώθηκε ο Διούδης

Συγκινητική και θερμή υποδοχή από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στον άτυχο συμπαίκτη τους, Σωκράτη Διούδη, ο οποίος επανήλθε μέσα σε χειροκροτήματα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα, αφού αρχικά θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή. Εκτός παραμένουν επίσης και οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Φεντερίκο Μακέντα, με αμφότερους να έχουν ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ενώ το θετικό νέο της ημέρας για τον Γιώργο Δώνη, ήρθε από την πλευρά του Όμρι Άλτμαν.

Ο Ισραηλινός επιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από μήνες, με την υπόλοιπη ομάδα του Τριφυλλιού και μάλιστα αγωνίστηκε χαλαρά και στο προπονητικό διπλό στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος νοιώθει ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο ματς της περασμένης Κυριακής. Ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά. Αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δέχθηκε χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σωκράτης Διούδης έδωσε το παρών σήμερα στο προπονητικό κέντρο και ακολούθησε ήπια φυσικοθεραπευτική αγωγή. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις ήπιας μορφής.

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Όμρι Άλτμαν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και μάλιστα έπαιξε στο οικογενειακό διπλό, σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς να πιεστεί, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα. Η αυριανή προπόνηση είναι πρωϊνή (11.00), όπως και αυτή του Σαββάτου. Την Κυριακή ρεπό”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση