Αγριεμένος στα Σπάτα ο Μελισσανίδης! “Ορισμένοι πρέπει να πληρώνετε για να παίζετε στην ΑΕΚ”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 20:15 Αγριεμένος στα Σπάτα ο Μελισσανίδης! “Ορισμένοι πρέπει να πληρώνετε για να παίζετε στην ΑΕΚ”

Ποιος είδε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν τον φοβήθηκε στα Σπάτα! Άγριο "κράξιμο" στους παίκτες της Ένωσης μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μία μέρα μετά την κάκιστη εμφάνιση στο Αγρίνιο και την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και τα… έχωσε στους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στηρίζει, πάντως, στην παρούσα φάση τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ρίχνοντας το φταίξιμο στους ποδοσφαιριστές. Είχε, βέβαια, συνομιλία μαζί του, δείχνοντας τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας.

«Όποιος δεν γουστάρει να σηκωθεί να φύγει, εσείς μου δείξατε ότι δεν γουστάρει κανείς σας. Ας παίζουν και οι μικροί, ας παίζει όποιος θα τα δίνει όλα από εδώ και πέρα», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Με κάνατε να ντρέπομαι που βλέπω τέτοια εικόνα και που υπηρετώ τον σύλλογο. Ορισμένοι πρέπει να πληρώνετε για να παίζετε στην ΑΕΚ, αντί να σας πληρώνω», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε κι ονομαστικά σε κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι, μάλιστα, σε συζητήσεις με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο. «Ακούω μουρμούρες από εσάς. Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη για να φύγουν».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση