Ρωσία-Ουκρανία: Ανεβαίνει η ένταση στη Μαύρη Θάλασσα μετά το θερμό επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 18:12 Ρωσία-Ουκρανία: Ανεβαίνει η ένταση στη Μαύρη Θάλασσα μετά το θερμό επεισόδιο

Δεν υπολογίζονται και αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας της Ένωσης με τους Αντρέ Σιμόες, Τάσο Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλο.

“Το κλαμπ έχει πάρει κάποιες αποφάσεις. Ίσως τις είχαμε στο μυαλό για λίγο αργότερα. Τις πήραμε λίγο πιο νωρίς” ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το ΑΕΚ – Άγιαξ, “φωτογραφίζοντας” τους τρεις παίκτες που δεν τα έχουν βρει με τους “κιτρινόμαυρους” για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Να θυμίσουμε πως την… πόρτα της εξόδου στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές άνοιξε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης με όσα είπε την Κυριακή στα Σπάτα. “Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Ιανουάριο και να φύγουν”.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση