Ο Λουκάκου πλησιάζει τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 16:36 Ο Λουκάκου πλησιάζει τα 1.000 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ

Τις χειρότερες μέρες της καριέρας του διανύει ο Βέλγος επιθετικός.

Από το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη έχει να βρει δίχτυα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρομέλου Λουκάκου και πλέον κοντεύει στα 1.000 αγωνιστικά λεπτά δίχως... την τροφή του επιθετικού!

Τις χειρότερες μέρες της καριέρας του, ενδεχομένως, να διανύει ο Ρομέλου Λουκάκου τη φετινή σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους».

Με συνεχή αρνητική κριτική που ασφαλώς τον έχει επηρεάσει, με κακές εμφανίσεις, με παραγκωνισμό από τον Ζοσέ Μουρίνιο και δίχως αυτοπεποίθηση, ο διεθνής στράικερ έχει να γευτεί τη χαρά του γκολ από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη!

Την τελευταία φορά που ο κόσμος της Γιουνάιτεντ τον είδε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, το ημερολόγιο έγραφε 15/09 και ήταν ένα ματς απέναντι στη Γουότφορντ.

Έκτοτε, έχει μετρήσει αισίως 953 λεπτά αγώνα σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και το ποσοστό ακρίβειας στα σουτ που δοκιμάζει έχει πέσει στο 20%, στη χειρότερη επίδοση που έχει επιδείξει ποτέ στην καριέρα του.

Πέρυσι κατάφερνε ν' απειλήσει την αντίπαλη εστία περίπου κάθε 30,4 λεπτά συμμετοχής και αυτό ήταν ό,τι χειρότερο είχε παρουσιάσει ποτέ, ωστόσο, φέτος τα πράγματα έχουν χειροτερέψει, αφού ξεπερνάει τα 50 λεπτά ανάμεσα από κάθε τελική του προσπάθεια για γκολ...

Στο ματς απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις, το βράδυ της Τρίτης, είχε την ασίστ προς τον Φελαϊνί με την κεφαλιά προς τα πίσω από τη μπαλιά του Σο στο 90' + 1', ωστόσο, κάθε άλλο παρά του χρυσώνει το χάπι αυτή η ενέργεια.

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση