Εθνική Ελλάδας - "Οι 5 έδρες που δήλωσε η ΕΠΟ"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 11:47 Εθνική Ελλάδας - "Οι 5 έδρες που δήλωσε η ΕΠΟ"

Έφυγε από το “Γ. Καραϊσκάκης”, το ΟΑΚΑ αποδείχθηκε... αφιλόξενο, ενώ οι Οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θέλουν τη “Γαλανόλευκη” στην Τούμπα. Ποια είναι τελικά τα γήπεδα που δήλωσε η ΕΠΟ για έδρες της Εθνικής Ελλάδας;

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ στο ΣΠΟΡ FM 94,6”, η ΕΠΟ έχει ήδη δηλώσει τις πέντε έδρες τις οποίες θα έχει δικαίωμα η Εθνική ποδοσφαίρου να χρησιμοποιήσει για τα παιχνίδια τις στις επόμενες διοργανώσεις που θα βρεθεί. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τις Τούμπα, ΟΑΚΑ, “Απ. Νικολαΐδης”, Παγκρήτιο και AEL FC Arena. Από την ΕΠΟ αντικατέστησαν το Καυτανζόγλειο με την έδρα της ΑΕΛ.

Κάθε Ομοσπονδία έχει δικαίωμα περίπου τρεις μήνες πριν τον κάθε αγώνα να επιλέξει την έδρα της διεξαγωγής του. Παρά τις αντιδράσεις μερίδας του κόσμου του ΠΑΟΚ, η Τούμπα είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, με το AEL FC Arena και το ΟΑΚΑ να παίρνουν λιγότερες πιθανότητες. Η Λεωφόρος και το Παγκρήτιο χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις για να έχουν πιθανότητες να φιλοξενήσουν αγώνα της “Γαλανόλαυκης”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση