Το Bleacher Report “υπερασπίστηκε” τους φίλους της ΑΕΚ! video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 12:11 Το Bleacher Report “υπερασπίστηκε” τους φίλους της ΑΕΚ! video

Δημοσιογράφος του “Bleacher Report” βρέθηκε στο Παρίσι για το Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ και θέλησε να αναφερθεί στην επίσκεψη που έκανε στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – Μπάγερν, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τους φίλους της Ένωσης.

Κρατώντας στα χέρια του την εφημερίδα “L’ Equipe”, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος γύρισε στη σελίδα που “ασχολήθηκε” με τα επεισόδια στο παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων” με τους Ολλανδούς και τόνισε πως “… η η απόλυτα δειλή συμπεριφορά λίγων οπαδών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είναι ακριβώς αυτό που οι οργανωμένοι δεν θέλουν να τους χαρακτηρίζει”.

“Βρεθήκαμε στο ίδιο γήπεδο πριν από μερικές εβδομάδες και είδαμε μερικές από τις πιο απίστευτες εικόνες συμπαράστασης οπαδών στην ομάδα τους. Μιλάμε για την οργανωμένη συμπαράσταση, όχι για απερίσκεπτη βία.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα στην Αθήνα, είδα μια από τις καλύτερες εικόνες που έχω δει σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στα καλύτερά τους. Μια εικόνα που θέλεις να ζήσεις. Ένα παράδειγμα για το τι πρέπει να είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο” ανέφερε ο δημοσιογράφος του “Bleacher Report”, που βρέθηκε στο ταρτάν του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ – Μπάγερν.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση