ΑΕΚ: Μόνο νίκες με Πόνσε ή Λιβάγια! Τα “βαρόμετρα” της Ένωσης στο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 14:41 ΑΕΚ: Μόνο νίκες με Πόνσε ή Λιβάγια! Τα “βαρόμετρα” της Ένωσης στο πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με τους Πόνσε και Λιβάγια να πετυχαίνουν τα δύο γκολ της Ένωσης στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο επιθετικοί της ομάδας έχουν πετύχει ακριβώς τα μισά γκολ της ομάδας τους στη Superleague (10 από τα 20), αλλά το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχουν βρει δίχτυα στις 6 από τις 7 νίκες των “κιτρινόμαυρων” στο πρωτάθλημα, με τα γκολ τους να “μεταφράζονται” κάθε φορά και σε τρίποντα.

Τόσο τα 6 γκολ του Πόνσε, όσο και τα 4 του Λιβάγια έχουν συνδυαστεί με νίκη της ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει στα 5 από τα 6 ματς που αμφότεροι δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι οι δυο τους αποτελούν τα “βαρόμετρα” της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη τη φετινή σεζόν, γεγονός που επιβεβαιώνεται και στο Champions League, όπου η Ένωση έχει μηδέν βαθμούς, με τον Πόνσε να μην έχει “σπάσει -ακόμη- το ρόδι” και τον Λιβάγια να αγωνίζεται ελάχιστα λόγω των τιμωριών.

Τα γκολ των Πόνσε και Λιβάγια στη Superleague

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (Πόνσε 37′, Λιβάγια 47′)
ΑΕΚ – Πανιώνιος 4-0 (Πόνσε 45+1′)
ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3 (Πόνσε 64′)
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 0-2 (Πόνσε 85′)
ΑΕΚ – Άρης 4-0 (Πόνσε 56′ και 62′, Λιβάγια 72′)
ΑΕΚ – Ξάνθη 2-0 (Πόνσε 8′, Λιβάγια 90′)

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση