Εθνική - Αναστασιάδης: "Ελπίζω να προκριθούν Ελλάδα και Ιταλία"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 17:10 Εθνική - Αναστασιάδης: "Ελπίζω να προκριθούν Ελλάδα και Ιταλία"

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, σχολίασε σε ιταλικά ΜΜΕ τη "σύγκρουση" των δύο ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020 και ευχήθηκε να πάρουν στο τέλος και οι δύο ομάδες την πρόκριση για την τελική φάση.

Για τη σημασία των θεωρητικά εύκολων αγώνων στα προκριματικά του Euro 2020, αλλά και την νέα εποχή στην Εθνική Ελλάδας με τον ίδιο στον πάγκο της, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης.

Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη

«Δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι όμιλοι, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση που θα βρίσκεται η ομάδα μας την περίοδο των αγώνων της, αλλά και την αντίστοιχη κατάσταση που θα βρίσκονται οι αντίπαλοί μας. Καθοριστικά θα είναι τα παιχνίδια με τις ομάδες που φαίνονται λιγότερο ισχυρές από μας. Εφόσον τα κερδίσουμε, η ομάδα θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα έχει το βαθμολογικό υπόβαθρο για να διεκδικήσει την πρόκριση με αξιώσεις».

Για την Εθνική Ιταλίας: «Η Ιταλία είναι μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την κυρίαρχη παρουσία της στον όμιλο. Κάνει κι εκείνη μια καινούργια αρχή, με νέο προπονητή και διαφορετική ποδοσφαιρική λογική. Βάσει ιστορίας, επιλογών και δυναμικότητας προφανώς και είναι το φαβορί του ομίλου. Επιμένω ωστόσο ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου θα παίξει η αγωνιστική κατάσταση και η πληρότητα των ομάδων την περίοδο των αγώνων».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Κάνουμε μια νέα αρχή και δεν κοιτάμε το παρελθόν. Προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα μας νέα φιλοσοφία. Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορούν, γιατί έχουν το ταλέντο.

Για τις Εθνικές Ομάδες: “Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, ο χρόνος προετοιμασίας για τις εθνικές ομάδες έχει μειωθεί και μεις καλούμαστε να μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και να ετοιμάσουμε την ομάδα μας, ώστε να παίζει με καθαρό μυαλό και να πιστεύει στις δυνάμεις της. Ελπίζω στο τέλος να είναι η Ελλάδα και η Ιταλία οι χώρες που θα προκριθούν”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση