Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: “Αυτόν τον επιθετικό ζήτησε ο Μαρτίνς” [pic]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 11:46 Ολυμπιακός: “Αυτόν τον επιθετικό ζήτησε ο Μαρτίνς” [pic]

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που έχει στο γκολ. Σύμφωνα με την “Α Bola, μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη ζητήσει τον παίκτη που θέλει για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Το όνομα αυτού είναι Φρέντι Μοντέρο. Πρόκεται για τον 31χρονο φορ της Σπόρτινγκ, ο οποίος αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών, όπως τονίζει πάντα η πορτογαλική εφημερίδα.

Ο Φρέντι Μοντέρο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι, όπου έμεινε μέχρι το 2011, έχοντας δοθεί δανεικός σε Ακαδέμικα, Ατλέτικο Ουίλα και Σιάτλ Σάουντερς.

Η τελευταία τον απέκτησε με αγορά και στη συνέχεια τον έδωσε δανεικό στους Μιγιονάριος κι έπειτα στη Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Λισαβόνας τον απέκτησε το 2014 αντί 1.200.000 ευρώ, ενώ  το 2016 μετακόμισε για την Κίνα και την Tianjin Teda αντί 5.000.000 ευρώ.

Δόθηκε δανεικός στη Vancouver Whitecaps και τον Ιανουάριο ξεκίνησε η τρίτη του θητεία στη Σπόρτινγκ, η οποία τον απέκτησε ως ελεύθερο. Τη φετινή σεζόν, ο Μοντέρο μετρά 2 γκολ σε 8 συμμετοχές  στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, 2 συμμετοχές στο Λιγκ Καπ και 1 γκολ σε 4 συμμετοχές στο Europa League.

Το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

newsit.gr