Ολυμπιακός – Μίλαν: Προβλήματα πριν τον “τελικό” στο Europa League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 11:49 Ολυμπιακός – Μίλαν: Προβλήματα πριν τον “τελικό” στο Europa League

Ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει στην άκρη τη νέα γκέλα με τη Ξάνθη και τα παράπονα που έχει από τη διαιτησία και να επικεντρωθεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μίλαν για την 6η αγωνιστική του Europa League, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το έργο του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν δεν θα είναι εύκολο, αφού οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται νίκη με περισσότερα από δύο γκολ κόντρα στους “ροσονέρι”, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στους “32” του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν. Οι ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος -μετά τον τραυματισμό του- δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα, γεγονός που έθεσε τον διεθνή επιθετικό εκτός μάχης στην αναμέτρηση με τη Ξάνθη.

Την ίδια στιγμή, οι Ναουέλ και Κούτρης έφυγαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Ο Αργεντινός μέσος απέκτησε ένα σφίξιμο στη γάμπα και σήμερα (10.12.2018) θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ο αριστερός μπακ έχει ενοχλήσεις από χτυπήματα που δέχθηκε. Πάντως, στο Ολυμπιακός – Μίλαν αναμένεται να πάρει θέση βασικού ο Τσιμίκας.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση