Γλίτωσε το “κάζο” στο 95′ ο Πανιώνιος! Ούτε τώρα διπλό ο Λεβαδειακός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 21:51 Γλίτωσε το “κάζο” στο 95′ ο Πανιώνιος! Ούτε τώρα διπλό ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός έφθασε μια "ανάσα" από την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 95' σε 1-1 και ο Άκης Μάντζιος γλίτωσε την ήττα στο νέο του ντεμπούτο στον πάγκο των "κυανέρυθρων".

Ο Άκης Μάντζιος δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του στον πάγκο του Πανιωνίου με νίκη, αλλά είδε μία από τις αλλαγές του στον ματς να σώζει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο 95ο λεπτό του αγώνα, με το 1-1 επί του Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχαν και δύο δοκάρια στο ματς, όμως οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν πιο κοντά στη νίκη, μετά το γκολ του Ιωαννίδη, σε μία αντεπίθεση της ομάδας του στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Η “πίεση” των Νεοσμυρνιωτών σε όλο το δεύτερο μέρος, έφερε όμως τελικά αποτέλεσμα, με τον Μάντζιο να ρίχνει στο γήπεδο τον Ρόλαντ Αλμπεργκ και αυτός να κάνει… δώρο καλωσορίσματος στον προπονητή του, ισοφαρίζοντας σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, με σουτ έξω από την περιοχή, στο οποίο είχε κακή αντίδραση ο Μπάγιτς.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – Λεβαδειακός

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75’ Άλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78’ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86’ Βήχος), Στανόγεβιτς

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση