Ολυμπιακός: “Σύμμαχος” και ο Φερέιρα για τη μετεγγραφή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 10:47 Ολυμπιακός: “Σύμμαχος” και ο Φερέιρα για τη μετεγγραφή!

Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη μετεγγραφική του λίστα τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα και στην προσπάθεια δανεισμού του, φαίνεται να έχει "σύμμαχο" και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος προτιμάει την ελληνική προοπτική, για την καριέρα του.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Φακούντο Φερέιρα, ο οποίος στα 27 του χρόνια αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εξαιτίας των περιορισμένων συμμετοχών του στη Μπενφίκα.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει μόλις 7 εμφανίσεις με ένα γκολ τη φετινή σεζόν στην Πορτογαλία και θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει τον προσεχή Γενάρη, έχοντας προτάσεις από Κίνα και Βραζιλία.

Ο ίδιος όμως φαίνεται να μην είναι θετικός σε καμία από τις δύο επιλογές, αλλά να προτιμάει την παραμονή του στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, για να τον πάρει στον Πειραιά. Σε κάθε περίπτωση αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη μορφή δανεισμού, αφού το συμβόλαιο του παίκτη στους “αετούς”, υπολογίζεται στα 2,2 εκατ. ευρώ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση