Ολυμπιακός – Μίλαν, Ποντένσε: “Νιώθω ανόητος για την αποβολή στην Ξάνθη”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 18:16 Ολυμπιακός – Μίλαν, Ποντένσε: “Νιώθω ανόητος για την αποβολή στην Ξάνθη”

Την υπόσχεσή του ότι δεν θα ξανά “πληγώσει” την ομάδα, όπως με την αποβολή του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, έδωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, για τον αγώνα με τη Μίλαν στο Europa League.

Οι δηλώσεις του Ποντένσε

Για το κίνητρο των παικτών: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο πασίγνωστο. Είναι μια τεράστια δύναμη. Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για μας και το σύλλογο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα τα δώσουμε όλα, θα παίξουμε για να κερδίσουμε αυτόν τον τεράστιο αντίπαλο για να χαρίσουμε μια μεγάλη βραδιά στην ομάδα μας».

Για την αποβολή του στην Ξάνθη: «Νιώθω ανόητος για τον τρόπο που αντέδρασα. Είναι αλήθεια πως δέχομαι σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά δεν έπρεπε να έχω αντιδράσει έτσι. Άλλη φορά πρέπει να είμαι πιο ψύχραιμος. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μέλλον».

Για το πρόβλημα του γκολ: «Δεν έχει σημασία από πού θα έρθουν τα γκολ. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να πετύχουμε δύο, τρία ή τέσσερα γκολ. Σημασία έχει να μπουν κι όχι από ποιον».

Για το πόσο βοηθά ή αγχώνει το γεμάτο Καραϊσκάκη: «Θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το κλίμα σαν κίνητρο. Θα κάνουμε τα πάντα για να αφήσουμε τη Μίλαν πίσω μας».

 newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση