Έσπασε το… ρόδι ο Απόλλων! Πρώτο “θύμα” η Ξάνθη – video

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 19:48 Έσπασε το… ρόδι ο Απόλλων! Πρώτο “θύμα” η Ξάνθη – video

Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να υποτάξει την “τραγική” Ξάνθη στη Ριζούπολη, δείχνοντας “σφυγμό” στη “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετουσίωσε για πρώτη φορά φέτος σε νικηφόρο αποτέλεσμα, τη βελτιωμένη εικόνα της στο γήπεδο, από την άφιξη του έμπειρου κόουτς και μετά, επιβάλλοντας το ρυθμό της κόντρα στους “άνευρους” Ακρίτες.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” ήταν η μόνη που “απείλησε” ουσιαστικά την αντίπαλη ομάδα και κατάφερε να βρει το γκολ, με μια εντυπωσιακή προσπάθεια του Τόμας μέσα στην περιοχή, η οποία και κατέληξε σε ιδανικό πλασέ στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Ακόμα και μετά την επίτευξη του τέρματος, η Ξάνθη έδειξε… ανίκανη να βγάλει αντίδραση και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, για να χαρίσει στους γηπεδούχους το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές (40′ Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο (77′ Ναδάλες), Ακόστα, Ντεφεντερίκο (60′ Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Ελ-Χέλβε.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Κοβάτσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ (76′ Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο (46′ Κάστρο), Γέντρισεκ.

πηγή: newsit.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση