Παναθηναϊκός – Γιόχανσον: “Θα μείνω εδώ! Υπάρχει ένα πλάνο για όλα στην ομάδα”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 10:43 Παναθηναϊκός – Γιόχανσον: “Θα μείνω εδώ! Υπάρχει ένα πλάνο για όλα στην ομάδα”

Ο δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, Ματίας Γιόχανσον, μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη” για τη φετινή φανταστική του σεζόν στην ομάδα του Τριφυλλιού και επισήμανε τη δουλειά που γίνεται από τον Γιώργο Δώνη στις προπονήσεις.

Ο ίδιος δε, υποστήριξε ότι δεν εξετάζει καν το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα στις προσεχείς μετεγγραφικές περιόδους και ξεκαθάρισε: “Μου αρέσει εδώ και θα μείνω”.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιόχανσον

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν δύσκολο ματς και υπήρξαν αρκετά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πολλές μονομαχίες. Όμως στο τέλος νομίζω ότι με την εικόνα που είχαμε στο γήπεδο, αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Διούδη: «Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα με την ποιότητα του Σωκράτη, τότε κάποιες φορές θα πάρεις βαθμούς και από αυτόν! Νομίζω ότι η νίκη ήταν ομαδική υπόθεση».

Για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή: «Όχι, καθόλου. Πραγματικά μου αρέσει εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, μου αρέσει ότι υπάρχει ένα πλάνο για όλα, μου αρέσει που έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και νομίζω ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Επομένως δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο, για τον οποίο θα πρέπει να αποχωρήσω. Μου αρέσει εδώ και θα μείνω».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση